субота, април 27, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

FUDBAL P.O.L. – NASTAVLJEN NIZ PORAZA BUJANOVČANA

 

BSK – ALAKINCE 2:3 (1:2)

Bujanovac, 2.oktobar 2016. (Bupress) – Stadion: BSK-a. Gledalaca: 30. Sudija: Aleksandar Đelić (Vranje) 6. Pomoćnici: Danica Stojanović (Vranje) 6, Jovan Aleksić (Vranje) 7. Delegat: Nikola Stojanović (Levosoje). Strelci: Ćuković u 8. i A.Stojković u 57. za BSK, Dobrić u 8, Radoičić u 40, (iz penala) i Kostić u 66. minutu za Alakince. Crveni karton: D.Ćuković (BSK) u 40.minutu. Žuti kartoni: S.Stojković i D.Ćuković (BSK), Petrović, Milutinović i Radoičić (Alakince).

BSK: Stanković, Zdravković, Ćuković, A.Stojković, Micić, Stefanović, Mikić, Mitrović, Bajramović, S.Stojković, Dželjili.

ALAKINCE: Arizanović, Petrović, Milenković, Stojanović, Radoičić, Stanimirović, Milutinović, Radoičić, Dobrić, Kostić, Tasić.

penal-za-goste-sn-z-mViše i nije vest da je BSK poražen. To se, imajući u vidu šta se sve izdešavalo i dešava u bujanovačkom klubu, nekako podrazumeva. I više se ni jedna ekipa koja igra protiv Bujanovčana ne plaši tog susreta, naprotiv. Unapred upisuje tri boda. Desilo se po šesti put u toliko odigranih kola Pčinjske okružne lige baš tako nešto. I visoko plasirano Alakince iz istoimenog surduličkog sela došlo je do pobede u Bujanovcu. Ali, teže nego što su verovatno očekivali gosti.  I ne nekom ubedljivom igrom. Domaćin je počeo utakmicu kompletan (sa 11 igrača), ali je od 40. minuta ostao sa desetoricom posle opravdano isključenog Ćukovića, koji je napravio prekršaj za penal (realizovan), a pola sata  ranije doneo  je izjednačenje svojoj ekipi iz, takođe opravdano dosuđenog penala, ali u drugom pokušaju, jer je golman gostiju odbranio njegov udarac sa „kreča“.

Mogao je domaćin i do boljeg rezultata, možda do boda. Pokazali su onoliko koliko objektivno mogu u ovom trenutku. A objektivno – ne mogu mnogo!

 Foto: Ž.M. BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles