петак, мај 3, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Nova donacija Sportskog saveza Srbije bujanovačkim klubovima

Bujanovac, 07.decembar 2023. (Bupress) – Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković sa saradnicima, danas je, predstavnicima sportskih klubova u Bujanovcu, uručio opremu, u vidu lopti, fudbalskih i košarkaških dresova i mreža za golove, za veliki fudbal. Ovo je druga donacija sportskim kolektivima sa teritorije opštine Bujanovac od strane Sportskog saveza Srbije.

Predstavnike Saveza su ugostili Dragan Milić, generalni sekretar teritorijalnog Sportskog saveza opštine Bujanovac, Nenad Stajić predsednik Nadzornog odbora i Milovan Aleksić, sportski radnik, nekadašnji odbojkaški trener.

Mladi košarkaši i košarakašice Plej 017, Fudbalskih klubova Zufo i Levosoje, predstavnici porodice BSK, fudbalskog, odbojkaškog, rukometnog i karate kluba, zahvalni na donaciji, iskoristili su priliku da predstavnike Saveza upoznaju sa teškom materijalnom situacijom u kojoj se svi klubovi na teritoriji opštine Bujanovac nalaze.

„Nadam se da ćete ovu opremu koristiti i da će vam kolkiko toliko olakšati funkcionisanje i nadam se da će neko buduće vreme doneti bolje uslove i bolje odnose sa opštinom“, rekao je Goran Marinković i dodao da će Savez uvek priteći u pomoć svim klubovima i da će se boriti zajedno.

Nakon podele sportske opreme, predstavnici Sportskog saveza Srbije su sa predstavnicima bujanovačkih sportskih kolektiva imali sastanak koji je bio zatvoren za medije.

foto:Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles