четвртак, април 25, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Rukometaši BSK-a nerešeno na startu prvenstva Prve lige Istok, grupe B

BSK HEBA – ARIF KNJAZ 1957 (KNJAŽEVAC) 30:30 (12:13)

Bujanovac, 02. oktobar 2021. (Bupress) – Hala: „Mladost“. Gledalaca: 50. Sudije: Marjan Stefanović, Miloš Radojičić (Leskovac), Delegat: Tijana Pešić (Leskovac), Sedmerci: BSK HEBA 6 (6) ARIF KNJAZ 1957 5 (4). Isključenja: BSK HEBA 16 ARIF KNJAZ 1957 14 minuta.

BSK HEBA: Janjić , Menković 1, Manić, Janjić 4, Dabetić P. 9 (6), Tašković 4, Jovanović, Ilić 5, Stefanović, Dimitrijević 2, Stojanović L. 2, Stojanović M., Petković 3, Nikolić.

ARIF KNJAZ 1957: Radovanović, Veljković, Veličković, Djurdjanović 2, Vučković, Nikolić 3, Nikolić M. 4, Stanisavljević, Cako 5, Djordjević 3, Jovanović 8 (2), Djordjević 5 (2)

Igrač utakmice: Predrag Dabetić (BSK Heba)

Trenerski debi Ivana Dabetića, koji je kormilo već desetkovane ekipe BSK Heba preuzeo pre mesec dana, na večerašnjoj prvenstvenoj takmici prvog kola Prve lige Istok, grupa B, u nekim segmentima ličio je na neke svetle trenutke kada je i on sam bio igrač. Za to se pobrinuo njegov rodjeni brat Predrag, koji rame uz rame sa iskusnim Taškovićem i Ilićem, predvodio ekipu do nerešenog rezultata. Zadali su ne tako težak zadatak mladjim saigračima u timu, za njihove naredne nastupe, kako se treba boriti za boje kluba, biti ozbiljan, odgovoran, posvećen igri i maksimalno uvažavati i primati savete od starijih saigrača. U nekim normalnim okolnostima bod kod kuće se i ne bi smatrao nekim uspehom, ali u ovim, u kom se večerašnji domaćin nalazi i te kako se smatra dobrim rezultatom. Jako kvalitetna ekipa iz Knjaževca pružala je otpor tokom svih 60 minuta igre, domaćini su se branili, igralo se na gol razlike, da bi na tri sekunde do kraja utakmice, sudijski par Stefanović- Radojčić svirao sedmerac za goste, dok je na semaforu stajao rezultat 30-30 i time učinio već napetu atmosferu napetijom. Golman Nikolić odbaranom sedmerca iskupljuje se za svoje dotadašnje „mršavo“ izdanje.

Ako verujemo onoj narodnoj „Koliko para, toliko muzike“ naši rukometaši igraju sasvim solidno i uz akapelo!

foto: BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles