ODRŽAN PRVI MEMORIJALNI TURNIR U FUDBALU “NEMANJA MENKOVIĆ DADŽA”

0
665
Bujanovac, 10.april 2022. (Bupress) – Ni loše vreme i kiša nije omela organizatore, ali i male fudbalere da se danas okupe na stadion BSK i odigraju utakmice na zakazanom prvom memorijalnom turniru “Nemanja Menković Dadža”. Učesnici turnira bili su dečaci iz BSK i FK Ropotova generacije od 2010 – 2016. I ako je rezultat bio u drugom planu, domaćini su dominirali i pobedili u svim susretima. “Najstarija” ekipa BSK-a, generacije 2010 pobedila je vršnjake iz Ropotova, na penale 2:1. U regularnom delu, godinu dana mladji BSK-ovci savladali su goste 1:0. Fudbaleri generacije 2012-2013 na penale su savladali Ropotovčane 2:0, a najmladji generacije 2014-2016 u regularnom delu pobedili su rezultatom 2:0.
Svi učesnici turnira dobili su medalje, a pobednici pehare.
Prvi memorijalni turnir u fudbalu posvećen je prerano preminulom Nemanji Menkoviću Dadži, našem sugradjaninu, nekada članu FK BSK, koji je, prošle godine izgubio bitku s koronom u svojoj 34-oj godini. Na turniru je prisustvovala i Nemanjina porodica, i oko tri stotine pravih ljubitelja fudbala, Nemanjinih prijatelja, kojih, ni loše vreme nije sprečilo da budu na stadionu BSK-a. Po rečima organizatora, ovaj turnir će postati tradicionalan i organizovaće se svake godine i na taj način će se čuvati uspomena na Nemanju.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY