четвртак, април 25, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Počeo 10. Medjunarodni mini basket festival „Sačuvajmo decu“ Bujanovac 2022.

Bujanovac, 6.maj 2022. (Bupress) – Praznik košarke, 10. Medjunarodni mini basket festival „Sačuvajmo decu“ Bujanovac 2022. koji je ove godine posvećen deci i mladima ometenih u razvoju, kako bi se probudila svest široj javnosti o njihovim i problemima njihovih roditelja sa kojima se svakodnevno suočavaju, zvanično je počeo danas.
Na terenu sportskog centra „Mladost“ danas se okupilo više desetine mališana, minibasketaša Pleja 017, koji su pratili pokazni trening predsednika Mini basket lige Srbije Radeta Georgijevskog. On je ovom prilikom i promovisao svoju knjigu vezanu za razvoj mini basketa u Srbije.
Za sutra, za 13 časova, zakazan je pravi sportski spektakl, kada će se na terenu sastati košarkaši u kolicima klubova Crvena zvezda i Singidunum. Ovo će biti jedinstvena prilika da Bujanovčani ali i svi žitelji Pčinjskog okruga vide kako je igrati košarku u kolicima koja je vrlo zahtevan sport. Na poluvremenu utakmice gledaocima će se obatiti košarkaši koji će predstaviti ovaj sport. Na kraju utakmice publika će imati prilike da isproba kako je to igrati košarku u kolicima.

foto: Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles