петак, април 26, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Zvono označilo početak nove školske godine

105 prvaka u OŠ „Branko Radičević selo u školske klupe

Bujanovac, 02.septembar 2019. (Bupress) – Danas se školsko zvono oglasilo u deset osnovnih i dve srednje škole u višenacionalnoj bujanovačkoj opštini. Naravno, najveća radost i uzbudjenje je vladalo u porodicama onih najmladjih – prvaka, koji su se prvi put susreli sa svojim učiteljima, učionicom i školom.
U OŠ „Branko Radičević“, ove godine u prvi razred pošlo je 105 učenika, podeljenih u pet mešovitih odeljenja, što je u proseku isti broj kao i prošle godine.
Nenad Tasić, novi VD direktora OŠ „Branko Radičević“ ovom prilikom se obratio djacima ali i njihovim roditeljima, da „polaskom u školu se ne završava igra, već samo ona dobija drugačije značenje i funkciju učenja“. Roditeljima je poručio da „budu podrška svojoj deci ako u nekom momentu naidju na poteškoće u svom školovanju“.
Prvaci su i ove godine, tradicionalno dobili rančeve i školski pribor, kao poklon Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medvedja.
Vreme provedeno u školskim klupama pamtiće se do kraja života. kao i drugarice i drugovi, sa kojima se stvara prijateljstvo za ceo život. Zato, srećno vam bilo školarci! Puno uspeha u sticanju novih znanja. Život pred vama pun je iskušenja. Sa stečenim znanjem biće vam mnogo lakše da se sa njima suočite…
foto:Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles