субота, јул 27, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

ODRŽANA 10.JUBILARNA AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI U „BIVODI“

Sakupljeno rekordnih 125 jedinica krvi

Bujanovac, 02.septembar 2019. (Bupress) – Jubilarna, 10.po redu akcija dobrovoljnog davanja krvi, koju organizuje Crveni krst Bujanovac, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, uspešno je realizovana u prostorijama Fabrike za proizvodnju mineralne vode i sokova „Bivoda“ koja je evo već 10 godina logistički partner iste. Prikupljeno je rekordnih 125 jedinica krvi, a najbrojniji su bili, kako i dolikuje, domaćini, radnici Bivode.
Dobrivoje Cvetković, dragocenu tečnost koja život znači, dao je više od 20 puta. U Bivodi drugu godinu za redom. Poručuje mladjim ljudima „da se ugledaju na nas, da daju redovno krv i budu humani“.
Igor Filipović, krv daje na svaka tri meseca, radi to iz humanih razloga ali i iz zdravstvenih. Oseća se jako dobro, i poručuje da će krv davati dok god bude mogao.
Nenad Mišić, prvi put je dao krv još kao student. Danas u Bivodi, 66 put je potencijalno pomogao nekome kome je pomoć neophodna. Zato i on poručuje svima koji su u mogućnosti da daju krv jer, kako kaže, ništa nije strašno, a i ne boli!
„Bivoda“ kao korporativno odgovorno preduzeće je, u konkurenciji malih i srednjih preduzeća, od Privredne komore Srbije dobilo veliko priznanje kao preduzeće koje vodi brigu o zaposlenima, o potrošačima, o društvenoj zajednici i ostalim segmentima društva, pa je u tom smislu i ova akcija koja je kao 10 po redu jubilarna i najposećenija“, rekao je ovom prilikom direktor Bivode Nenad Zafirović. „U proseku svake godne bude oko stotinak davalaca, kada pomnožimo sa ovih deset godina, mi smo ovde darivali oko 500 litara najdragocenije tečnosti onima kojima je to najpotrebnije. Ponosni smo jako na taj rezultat i videćemo da u budućnosti damo neki novi sadržaj i novi kvalitet“.
Nenad Zafirović, zahvalio se na pomoći i saradnji pripadnicima Policijske uprave iz Vranja, 4. brigade Kopnene vojske Srbije, Humanitarnim udruženjima „Koce zauvek“, „U srcu“ Telekom i Vojnomedicinskoj akademiji Beograd. Njima su, povodom jubileja dodeljene i zahvalnice sa nadom i željom da se ovakav vid medjusobne saradnje nastavi i narednih godina.
foto: BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles