ZAVRŠEN 10. MEDJUNARODNI MINI BASKET FESTIVAL

0
1384

“Sačuvajmo decu” u društvu Igora Rakočevića koji poručuje basketašima da nikako ne zapostavljaju školu

Bujanovac, 8. maj 2022. (Bupress) -Treći dan medjunarodnog dečijeg mini basket festivala “Sačuvajmo decu “ u organizaciji OKK Play 017 iz Bujanovca počeo u Sportskoj Hali Mladost u Bujanovcu. Ukupno je odigrano 30 utakmica uz učešće 12 ekipa iz Srbije i Severne Makedonije.
Još jedan uspešan basket festival uz prepoznatljivo gostoprimstvo domaćina, otvorio je Nenad Stajić podelivši zahvalnice ljudima koji su i najzaslužniji za njegovo održavanje. Radetu Georgijevskom, predsedniku minibasket udruženja koji je poručio deci da se druže i igraju košarku, šefu kabineta predsednika opštine Bujanovac Saliju Salihiju koji je u ime opštine Bujanovac poželeo dobrodošlicu svim gostima i poručio da je sport najveći ambasador naše zemlje. U ime košarkaškog saveza Srbije zahvalnicu je primio Vule Vuković, kao i šef kancelarije OEBS-a u Bujanovcu Kiron Rejd.
Najveće oduševljenje minibasketaša, ali i njihovih roditelja izazvao je dolazak našeg proslavljenog košarkaša Igora Rakočevića, koji nije krio oduševljenje masovnošću ovog festivala ali nije ni očekivao drugačije poznavajući entuzijazam Nenada Stajića i Radeta Georgijevskog. Ovom prilikom podsetio je decu na značaj bavljenja najlepšim sportom na svetu košarkom, ali da pritom nikako ne zapostave školu “Ako usput ostvarite uspeh i postanete profesionalci, to je još jedan veliki plus”, naglasio je Rakočević.
Svi učesnici festivala, pojedinačno, dobili su medalje i zahvalnice za učešće na ovoj veličanstvenoj sportskoj manifestaciji, a kapiteni ekipa i pehare.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY