субота, мај 4, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Vukove diplome za 11 svršenih osnovaca

Bujanovac, 22.jun 2020. (BUpress) – U OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu danas je održano jedno pravo slavlje, 11 svršenih osnovaca, u prisustvu svojih razrednih starešina, predstavnika Uprave škole i svojih roditelja, dobilo je diplome „Vuka Stefanovića Karadžića“ koje se dodelju odličnim učenicima koji tokom školovanja nisu imali manju ocenu od petice.
Mila Mitić i Filip Tasić, razredni starešina Zorica Antić, Helena Jocić, Marko Vujinović, Helena Vasić, Dunja Pavlović i Luka Denčić, razredni starešina Lidija Nedić, Dario Stamenković, Lena Stošić, Iva Milić i Jovana Stošić, razredni starešina Maja Antić Jovanov, pored diploma koje su i te kako zaslužili, dobili su i pohvale od direktora škole Nenada Tasića: „Vi ste sjajna generacija učenika koja će, siguran sam, kasnije kroz školovanje to i dokazati. Vaši učitelji, nastavnici a i roditelji trudili su se da vam prenesu znanje na najbolji mogući način, ali izbor je bio na vama. Vi ste ovo zaslužili, ovo priznanje, svojim radom, upornošću, istrajnošću, tako da ste vi sami izabrali put uspeha. Vi ste ponos svojih roditelja, ponos naše škole, ponos našeg Bujanovca.“
Helena Vasić
Za djaka generacije, najbolja od najboljih proglašena je Helena Vasić, koja je za Bupress rekla da uopšte nije iznenadjena ovim izborom „Ja sam otprilike i znala da ću biti djak generacije i nije neko iznenadjenje za mene. Nisam se nešto naročito trudila da budem djak generacije nego mi je bilo zanimljivo da idem na takmičenja, na radionice, tako da je ovo nagrada za moj trud i moje zalaganje“.
„Vukovci“ su, u društvu svojih roditelja i nastavnika proslavili svoje diplome uz iće i piće uz obavezno fotografisanje. Kako je direktor Tasić naglasio, od ove godine uvodi se nova tradicija, svaki Vukovac će na poklon od škole dobiti uramljenu fotografiju za uspomenu, a koja će krasiti i zidove škole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles