четвртак, април 25, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

PREDSTOJEĆEG VIKENDA-MEDJUNARODNI FESTIVAL KOŠARKE

„Sačuvajmo decu“, deveti put u Bujanovcu

Bujanovac, 18.april 2018. (BuPress) – Predstojeći vikend biće pravi praznik za dušu i telo svima onima koji vole decu ali i vole sport. Preciznije košarku. Subota i nedelja su dani kada treba doći u ovdašnji hram sporta – halu „Mladost“ i biti svedok košarkaškog umeća minibasketaša, klinaca i klinceza. Njih oko 600, koliko se očekuje da ih bude. Rođeni 2008. godine i kasnije. A za ovaj deveti Međunarodni mini basket festival pod gornjim nazivom – „Sačuvajmo decu“, prijavilo se 17 klubova iz Srbije i Makedonije. Svi učesnici Festivala dobiće zahvalnice i medalje, što ih čini pobednicima, jer poraženih na ovom svojevrsnoj manifestaciji mladalačkog duha sporta – nema!
Inicijator i organizator turnira, kao i svih prethodnih godina je domaći Plej 017. Svi se trude da doček gostuju protekne na najvišem nivou. Da sve bude „pod konac“. Nenad Stajić, prvi čovek bujanovačke škole košarke u liku nekoliko selekcija, zajedno sa vrednim saradnicima – trenerima i mlađanim basketašima jedva čekaju da se sretnu sa svojim prijateljima i drugarima. Za predstojeći Mini basket festival posebno ističu finansijsku pomoć OSCE-a, preduzeća Saba

Belča i M&V dekora. Takođe, i podršku SC „Mladost“ , lokalne samouprave, Košarkaškog saveza Srbije, Mini basket udruženja Srbije. Uostalom, u dnu plakate ovog devetog Međunarodnog basket festivala navedena su imena svih onih koji se, kao i većina zalažu da „sačuvamo decu“. Ne samo na košarkaškom terenu. Ovog puta poziv svima onima kojima su deca u srcu i duši, a košarkaška lopta omiljeni rekvizit – dođite i provedite jedan deo predstojećeg vikenda na tribinama hale „Mladost“ i uživajte u košarkaškim majstorijama najmlađih. Neka vas bude bar onoliko koliko će mini basketaša boraviti ovde predstojećeg vikenda. Jer, ko zna, među njima se, to je sigurno, „kriju“ budući asovi makedonske i srpske košarke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles