субота, јул 27, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

SPORTSKI VIKEND – NAJAVA

Rukometaši dočekuju Borane, fudbaleri i futsaleri BSK- a gostuju

Bujanovac, 21.oktobar 2016. (Bupress) – bujanovac-grad-rukometa1Rukometaši „BSK Heba“ u petom prvenstvenom kolu Prve lige – Istok, domaćini su ekipi ORK Bor. Sa samo dva boda (jedna pobeda) „mineralci“ zauzimaju deseto mesto na tabeli u konkurenciji 12 klubova. Toliko ima i njihov sedmoplasirani rival (dva remija), pa će, nema sumnje, predstojeća utakmica biti uzbudljiva i neizvesna do samog kraja. Domaćin očekuje podršku navijača i drugu prvenstvenu pobedu.

Sportska hala „Mladost“, subota- 22.oktobar,  19:00

BSK HEBA – ORK BOR

…………………………………………………………………………………………………………………………. futsal-ekipa-bsk-bujanovacDva i po sata ranije, u netipičnom terminu (16:30 časova) u vranjskoj hali sportova na startu prvenstva Druge futsal lige – Istok, komšijski derbi. Futsaleri BSK-a idu na noge doskorašnjem superligašu ekipi Vranja. Osetno pojačani Bujanovčani sa umerenim optimizmom odlaze na utakmicu, iako ulogu favorita prepuštaju iskusnijem domaćinu. Vranje je blizu, svi koji vole fudbal na male golove mogu da skoknu, odgledaju utakmicu, podrže svoje futsalere i vrate se u Bujanovac na rukomet!

Sportska hala u Vranju, subota – 22.oktobar, 16:30

KMF VRANJE – KMF BSK

………………………………………………………………………………………………………………………..U nedelju, 23. oktobra počinje prvenstvo Regionalne lige – Jug u FUTSALU. U hali „Mladost“ dve utakmice.

U 17 časova -KMF ZUFO – DOLAP (Prokuplje)

        U 19 časova – KMF ROTA – BELE CRKVE (Leskovac)

………………………………………………………………………………………………………………………….fk-bsk-bujanovacPosle sedam uzastopnih poraza u prvenstvu Pčinjske okružne lige, fudbalerima najstarijeg sportskog kolektiva na ovim prostorima, BSK-a, uspelo je da osvoje prvi bod. U prošlom kolu remizirali su na svom terenu sa liderom na tabeli Trnovcem (1:1), pa vidno osokoljeni „prvencem“odlaze na gostovanje Mladosti u Suvojnici. Ako budu kompletni, eto, možda i prve pobede!

Stadion u Suvojnici, nedelja – 23. oktobar,

14:00     

MLADOST – BSK

……………………………………………………………………………………………………………………………….Košarkaši BSK Juniora, u drugom kolu  Druge regionalne lige – Istok, igraju kao domaćini prvenstvenu utakmicu sa Đerdapom iz Kladova na parketu Hale „Mladost“

OKK BSK Junior –KK Đerdap,

subota, 22. oktobar –17 časova

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Foto Ž.M.Bupress, naslovna -SPORTLOGO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles