уторак, април 23, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

FUDBAL – BSK OSVOJIO PRVI PRVENSTVENI BOD

BSK – TERNOCI (Veliki Trnovac) 1:1 (0:0)

Bujanovac, 17.oktobar 2016. (BUpress) – Gledalaca: 100. Sudija: Miloš Ristić (Vranjska Banja) 5. Strelci: S.Stojković u 78. za BSK, I.Ibrahimi u 47. minutu za Ternoci. Crveni kartoni: Dželjilji u 65 i S.Stojković u 78 (BSK). Žuti kartoni: S.Stojković, Micić i Dželjilji (BSK), Alimi, Fazliju i E.Junuzi (Ternoci)
BSK: Stanković 8, Mitrović 7, Dželili 7, A.Stojković 7, Stojanović 7, Živković-(od 10 Tašković-, od 65. Stojilković-), Micić6, Stefanović 6,5, S.Stojković 7, Dželjilji 6.
TERNOCI: Mustafi 6,5, Alimi 6,5 (od 82. A.Ibraimi-), Asani 6,5, Ramizi 7, Dželjadini 7, E.Junuzi 6.5 (od 65. N.Ibraimi-), Fazliju 6,5, Aliju 6,5, Ibrahimi 7, A.Junuzi 6,5, Šaćiri 6,5
Igrač utakmice: Nikola Stanković (BSK)

Stotinak gledalaca na tribinama stadiona BSK-a (većina navijači gostiju) prisustvovalo je izvanrednoj fudbalskoj predstavi. I očajnom suđenju! Domaćin je upisao prvi bod u osmom prvenstvenom kolu, gosti iz obližnjeg Velikog Trnovca remijem su izgubili lidersku poziciju na tabeli. Posle svega viđenog – najrealniji ishod meča, u koji su Trnovčani ušli kao apsolutni favoriti. Međutim, njihova računica da će, poput ekipa u prethodnih sedam kola lako do bodova protiv duže vremena „raštimovanog“ BSK-a, pokazala se kao pogrešna. Domaćin je prevazišao svoje realne domete i veoma požrtvovanom igrom uspeo da dođe do boda, iako je utakmicu završio sa devet fudbalera!mladi-i-lepi-ali-jos-neiskusni-sn-z-m Vrlo korektnu utakmicu neiskusni sudija Ristić „začinio“ je dramatikom, nepotrebno koristeći kartone kao sredstvo da sebe zaštiti i preporuči za najvažnijeg aktera meča, ne vodeći ni malo računa da događanja na terenu prepusti vrlo motivisanim fudbalerima. Stoga i dobronamerna preporuka za sudijsku organizaciju – ne šaljite na ovakve utakmice početnike. Bolje procenjujte! Inače, najzapaženiji akterna utakmici bio je golman domaćih Nikola Stanković, koji je sa nekoliko bravuroznih intervencija spasio svoj tim od poraza. Interesantno, Stanković je stao na gol silom prilika. Iako godinama igra na poziciji odbrambenog igrača, u nedostatku golmana u timu (pored ostalih silnih nedostataka) postao je čuvar mreže. I u potpunosti opravdao novu ulogu.
Foto:Ž.M. BUpress

1 COMMENT

  1. Neznam dal ce moj komentar biti objavljen ja ću ipak da vam saopštim nešto.
    Da bod koji je BSK osvoji vredi više od pobede jeste ćinjenica to što su zadnjih 15 minuta igrali bez dva igrača, a protivniku ne bi pomogli ni mnogo jači igrači od onih koje trenutno imaju. Ali da bole navedene činjenice, i gubitak bodova, službeni predstavnik ekipe Trnovca, Fetahi Sabit, koji je potpisao zapisnik na kraju utakmice da nema primedbe na indititet i ispravnost igrača, uložio je žalbu komisiji fspo vranje na igrače koji su nastupali za naš Bsk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles