субота, јул 27, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

PČINJSKA OKRUŽNA LIGA – NOVI PORAZ BUJANOVČANA

Kada su uspeli Pavlovčani i Levosojčani, što ne bi i Žbevčani ?!

BSK – VIHOR (Žbevac) 0:2 (0:1)

Bujanovac, 18.septembar 2016. (Bupress) – Stadion: BSK-a. Gledalaca: 20. Sudija: Milan Milić (Vranje) 9. Pomoćnici: Jana Dmitrović (Vranje) 9, Dragana Popović (Vranje) 9. Strelac: Vukomanović u 21. (iz jedanaesterca) i 60. minutu.
BSK: Dušan Tasić, Arandjel Veljković, Sladjan Živković, Miljan Mikić, Abdula Djeljilji, Ivica Veličković, Stevan Stojković, Saša Micić, Igor Stefanović, Nikola Stanković, Škodran Ibraimi.
VIHOR: Zoran Filipović, Stefan Karanfilović, Aleksandar Mančić, Miloš Cvetanović, Ivan Vukomanović, Branislav Jovanović, Aleksandar Donić, Branislav Ristić, Miloš Janjić, Boban Arsić, Zlatko Stojanović.
            Posle Pavlovčana u prvom i  Levosojčana u drugom, i Žbevčani su pobedili BSK na njegovom terenu u Bujanovcu, u trećem prvenstvenom kolu Pčinjske okružne lige. Sasvim zasluženo, uz izvanredno deljenje pravde trojke iz Vranja.stop Uz poraz u Bosilegradu (1:5) u trećem kolu, lako je izračunati učinak Bujanovčana u „beton“ ligi  u kojoj su „zabetonirani“ na  začelje tabele.  Kriviti fudbalere za još jedan poraz, bilo bi nekorektno. Totalno nepripremljeni, skupe se od nedelje do nedelje, pojave se na terenu, odigraju kako odigraju, i razidju se. Tek toliko da potpuno ne izbledi slika da BSK i dalje postoji. Realno – BSK je postao „živi mrtvac“. Samo što to mnogi ne vide. A trebalo bi…
 Foto: Ž.M. BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles