субота, јул 27, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

Olimpijski šampion Davor Štefanek u sredu Bujanovcu

Štefanek će se sastati sa predstavnicima svih sportskih klubova u opštini i razgovarati o njihovim problemima. Najavljen je i susret sa predsednikom opštine Nagipom Arifijem

Bujanovac, 14. jun 2021. (Bupress) – Presednik Sportskog saveza Srbije i Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, u sredu 16. juna biće gost Sportskom savezu opštine Bujanovac. Kako nam je potvrdio generalni sekretar bujanovačkog Sportskog saveza Dragan Milić, razlog posete je upoznavanje predsednika Štefaneka sa problemima sa kojima se suočavaju ovdašnji klubovi i pronalaženje načina za njihovo rešavanje.
„Svečani doček Štefaneka i Marinkovića upriličićemo u Sportskoj hali „Mladost“ sa početkom u 13.30 sati sa najmladjim članovima svih sportskih kolektiva sa teritorije opštine Bujanovac. Poslali smo poziv svim klubovima da nam se pridruže. Imaće jedinstvenu priliku da se slikaju sa našim Olimpijskim šampionom i da porazgovaraju sa njim. Nakon toga, planirano je održavanje radnog sastanka predstavnika klubova sa predsednikom Štefanekom o svim problemima koje muče ovdašnje sportske klubove, naglasio je Milić.
„Planirano je i da se Štefanek i Marinković sastanu sa predsednikom opštine Bujanovac, sa kojim bi razgovarali o mogućnosti bolje saradnje, u smislu implementacije projekata koje bi opština dobila od Sportskog saveza Srbije i tako pomogla svim sportskim klubovima sa teritorije opštine Bujanovac“ rekao je Milić za Bupress.
Kako se sa „praznim rukama“ ne ide u goste, tako će gosti iz Sportskog saveza Srbije doneti sportske rekvizite kao poklon sportskim klubovima iz Bujanovca.

foto: subotica.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles