OKK Plej 017 nastavlja sa akcijom darivanja košarkaših tabli MZ u opštini Bujanovac

0
1601
Bujanovac, 7.jun 2020. (Bupress) – Mesnu zajednica Rakovac, odnosno dvorište osnovne škole u ovom selu danas krasi jedna nova košarkaška tabla sa obručem i mrežicom, koju su na dar dobili od Omladinskog Košarkaškog kluba Plej 017 iz Bujanovca. Ovaj klub u svojim redovima ima decu iz ovog sela, što je i razlog više da upravo ova Mesna zejednica dobije na poklon tablu koje će svi meštani, koji vole sport pod obručima da koriste.
Ovo je samo jedna u nizu donacija Plejovaca Mesnim zajednicama u opštini. Do sada koševi su montirani na igralištima u selima Lopardince, Rakovac, Žbevac, Klenike, Veliki Trnovac, Nesalce, Bujanovac, Lučane… I naravno, tu se ne staje. Po rečima Nenada Stajića, predsednika, trenera, entuzijaste iz Pleja 017, u toku sledeće nedelje koševi idu u selo Košarno na veliku sreću i zadovoljstvo tamošnjih učenika koji će imati prilike da uživaju igrajući košarku, tokom letnjeg raspusta.

foto: facebook


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY