Završena Dečija nedelja

0
7156

“Igrama bez granica” zvanično završena ovogodišnja Dečija nedelja

Bujanovac, 11.oktobar 2019. (Bupress) – Obeležavanje tradicionalne Dečije nedelje, pod motom “Da pravo svako-dete uživa lako”, danas je završeno sportskim danom, igama bez granica organizovanim u dvorištu predškolske ustanove “Naša radost”. Deca iz vrtića, srednjih i starijih grupa uživali su sa svojim vaspitačima nadmetajući se u sportskim disciplinama, gde su, kao i uvek pobednici bili svi.
Juče, četvrtog dana obeležavanje Dečije nedelje, vaspitači starih grupa izveli su predstavu “Strašilo” a pored dece iz centralnog vrtića, predstavu su gledali mališani iz pripremnih predškolskih grupa iz Klinovca, Krševice, Spančevca, Karadnika, Ljiljanca, Žbevca, Božnjevca, Rakovca, Levosoja i romske predškolske grupe osnovne škole “Branko Radičević”. Nakon toga, mališani iz vrtića u Bujanovcu posetili su i Crveni krst, gde su se upoznali sa poslovima koji se tamo obavljaju.
foto: Bupess

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY