петак, април 26, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

DRUGA FUTSAL LIGA – ISTOK

BSK – BANjICA (Bela Palanka) 2:2 (1:0) 

Bujanovac, 10.aprila 2016. Hala: Mladost. Gledalaca: 300. Sudije: Marko Cvetković (Leskovac) 7, Vladimir Đuričić (Leskovac) 7.
Strelci: 1:0D.Mladenović u 8, 1:1 M.Veljković u 23, 1:2Pejčić u 24, 2:2 Ljevica u 27. minutu.
Nagomilavanje prekršaja: BSK 5 (0), Banjica 10 (5+5)
BSK:M. Ristić 9, Stojanović 7, Mikić 7, Ljevica 7,5, A.Stanković 7, M.Ristić, Pašić, Tasić, Mladenović 7, Petković 7.
BANjICA: Despotović 7,5, Tošić 7, Pejčić 7,5, Mitić 7, Sokolović 7, Ilić, Nešić, Veljković 7,5, Đurić 7, Marković 7, Stojadinović 6,5.
                                         Igrač utakmice: Miloš Ristić (BSK)

Mogli su i jedni i drugi do pobede. Takođe, mogli su da dožive i poraz. Posle svega viđenog – remi je najrealniji ishod veoma interesantne futsal utakmice na parketu hale u Bujanovcu. Poveli su domaći i prvi deo igre završili vođstvom. Gosti su uspeli da preokrenu i igru i rezultat za samo dva minuta, na početku drugog dela. Ljevica je sve vratio na početak. I razvila se prava borba. Promašaji na jednoj, ali i na drugoj strani. Pravi junak susreta je golman domaćih Miloš Ristić koji je činio čuda ispred svog gola. Već viđene lopte u mreži zaustavljao je fantastičnim odbranama. Doslovce je spustio roletne na golu, dovodeći gosutujuće futsalere do očaja. Dobar na drugoj strani bio je i golman gostiju Despotović. Odbranio je sve što se odbaniti može.A igrači domaćih, pre svih Mladenović, Ljevica, Mikić, Stanković, „potrudili“ su se da neverovatnim promašajima prekinu niz pobeda bujanovačkih „plavo-belih“. Ne može se reći da su to hteli, naprotiv…

Foto:Ž.M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles