Bujanovački učenici u akciji čišćenja Bujanovačkog jezera

0
1509

Bujanovac, 6.jun 2019. (Bupress) – U okviru projekta „Naš grad – naše škole, učenici iz svih škola u Bujanovcu i okoline, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuju akciju čišćenja obale Bujanovačkog jezera, u nedelju 9.juna u periodu od 11 do 13 časova.
Ono što je jako bitno, da organizatori pozivaju i ostale entuzijaste, gradjane Bujanovca i okoline da se pridruže ekološkoj akciji dece (od 11h na jezeru) jer veruju da svi zajedno možemo da oživimo naše Bujanovačko more i pripremimo ga za letnje šetnje i izlete.
Opština Bujanovac će obezbediti potrebna sredstva (rukavice, kese, maske) za čišćenje obale jezera, a organizacija „Grupa 484“ osveženje za sve učesnike/ce akcije.
Projekat „Naš grad, naše škole“ u bujanovačkim školama već treću godinu realizuje Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa u partnerstvu sa organizacijom „Grupa 484“, uz podršku Pestaloci dečje fondacije iz Švajcarske i uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i opštine Bujanovac.
U slučaju kiše akcija čišćenja jezera biće odložena.

foto:Mapio.net


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY