OBELEŽEN 1.APRIL, DAN SMEHA I ŠALE

0
1542

Likovi iz bajke, popularnih crtaća, ali i realnih zanimanja prošetali gradskim trgom

Bujanovac, 1.april 2019. (BuPress) – Mališani iz Predškolske ustanove „Naša radost“ u Bujanovcu, danas su, tradicionalno obeležili Svetski dan smeha i šale 1. april. Obučeni kao likovi iz omiljenih crtaća, pokazali su svu maštovitost i umeće, za koje se, naravno, moraju pohvaliti i njihovi roditelji.
Po rečima vaspitačice Suzane Lazarević, ova tradicionalna manifestacija, koja se obeležava svake godine u vrtiću “Naša radost” u Bujanovcu ima upravo za cilj zbližavanje i uzajamni rad kroz zabavu dece i njihovih roditelja: “Ono što je jako bitno, a to ne poštuju svi roditelji, naravno zbog nedostatka vremena, što potpuno razumem, ali kostimi bi trebalo da budu ručno radjeni, da ne koštaju puno, a da se uloži trud kako roditelja, tako i same dece”.
Bilo kako bilo, bili kupljeni ili ručno radjeni, kostimi, a pre svega deca koja su ih nosila su izgledali predivno. Na Karađorđevom trgu u Bujanovcu sve je bilo u znaku pesme, igre i interesantnih kostima, koji su kao saliveni pristajali prelepim klincezama i klincima.
foto:BUpress

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY