U VRTIĆU “NAŠA RADOST” U BUJANOVCU

0
1813

Druženje sa vatrogascima najveća radost mališana

Bujanovac, 21.septembar 2018. (Bupress) – U okviru svojih redovnih aktivnosti, koji su predvidjeni planom i programom rada, mališani Predškolske ustanove “Naša radost” u Bujanovcu, juče su imali prilike da se upoznaju sa zanimanjem koji oni, u tom uzrastu i najviše vole. Njima su u posetu bili vatrogasci. Znatiženjni klinci “upijali” su svako objašnjenje vatrogasaca o upotrebi opreme za gašenje požara, opasnostima koje požar donosi ali i preventivi kako da do njega uopšte i ne dodje.
Isprobavali su maske, pojaseve i orudje koje su im vatrogasci doneli ali najveće oduševljenje kod klinaca izazvao je vatrogasni kamion, parkiran ispred vrtića, u koji su svi do jednog imali želju da udju. Vatrogasci su im demonstrirali gašenje požara vodom a vatrogasno crevo je izazvalo najveću sreću i raost.
Nema sumnje, posao vatrogasaca je jedan od najhumanijih poslova na svetu, a posle jučerašnjeg dana, mnogi od ovih mališana su izrazili želju da se bave upravo tim poslom.
foto: Bupress

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY