IZBORNA SEDNICA SKUPŠTINE CRVENOG KRSTA BUJANOVAC

0
1511

Poverenje dosadašnjem predsedništvu

Bujanovac, 07. septembar 2018. (Bupress) – Na izbornoj sednici Skupštine Crvenog krsta Bujanovac, za mandantni period 2018-2022 godne, koja je održana danas, u maloj seli Doma kulture u Bujanovcu, izabrano je staro-novo predsedništvo, usvojen je Poslovnik o radu Skupštine Crvenog krsta Bujanovac kao i Informacije o toku izbornih aktivnosti Crvenog krsta Bujanovac za mandatni period 2018-2022 godine. Na izbornoj skupštini, prisutni članovi su se upoznali i sa aktivnostima Crvenog krsta Bujanovac za naredne četiri godine, a i jednoglasno su usvojili i plan akcije Crvenog krsta za novi mandatni četvorogodišnji period.
Za Predsednika Crvenog krsta Bujanovac, izabran je Bogoljub Tomić, direktor Duvanske industrije Bujanovac, koji je ovu funkciju obavljao i u prethodnom četvorogodišnjem periodu. Za potpredsednika je izglasan Ismet Abazi, nastavnik fizičkog vaspitanja u OŠ „Ali Bektaši“ u Nesalcu koji je, takodje obavaljao ovu dužnost u periodu od 2014-2018. godine.
Jednoglasno je izglasan i predlog članova Nadzornog odbora Crvenog krsta Bujanovac, za mandanti perod 2018-2022. Nadzorni odbor čine Nebojša Stošić, diplomirani ekonomista, finasijski direktor DIB -a, Mirjana Nešić, nastavnik razredne nastave, direktor OŠ „Branko Radičević“ i Ilmi Aslani, diplomirani pravnik, sekretar OŠ „Naim Frašeri“.
Na ovoj sednici je je izglasan i predlog da Bratislav Lazaraveć, sekretar Crvenog krsta Bujanovac bude delegat Skupštine Crvenog krsta Srbije.
Članovi Skupštine su, na današnjoj sednici jednoglasno izglasili predlog za predsednika Crvenog krsta Srbije, doktora Dragana Radovanovića, hirurga bolnice „Dragiša Mišivić“ u Beogradu. Takodje, izglasali su i predlog da Vesna Milenkivić, diplomirani ekonomista i sekretar Crvenog krsta Srbije, bude generalni sekretar Crvenog krsta Srbije u narednom četvorogodišnjem mandantnom periodu.
foto:Bupress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here