DAN OTVORENIH VRATA NA ODELjENjU SUBOTIČKOG EKONOMSKOG FAKULTETA U BUJANOVCU

0
1493

Za novu generaciju studenata – novi studijski program

Bujanovac, 10.april 2018. (BuPress) – Ekonomski fakultet Subotica, na odeljenju u Bujanovcu ove godine upisuje novu generaciju studenata, brucoša, na novom akreditovanom smeru – Međunarodne i evropske ekonomije i biznis, koji studente priprema za jednu međunarodnu i evropsku perspektivu poslovanja a sve u skladu sa integracionim procesima koje Republika Srbija vodi – istakao je profesor doktor Dražen Marić, danas prilikom promocije subotičke visokoškolske ustanove u Bujanovcu, budućim studentima, u Danu otvorenih vrata, koji ima za cilj, kako je naglasio – da maturantima omogući da „iznutra“ vide i osete kako fakultet izgleda, kako funkcioniše, šta sve nudi, sa kakvim kapacitetima i sa kakvim personalom raspolaže…
Oko pedesetak maturanata, budućih brucoša, smeštenih u amfiteatru Odeljenja u Bujanovcu, sa velikom pažnjom slušali su obraćanje i dobrodošlicu dekana profesora doktora Aleksandra Grubora i prezentaciju profesora Marića o studijskom programu, ali i čarima studentskog života.
Kao i svi studentski programi, tako i ovaj novo akreditovani, podrazumeva četiri godine osnovnih studija a nakon toga studentima je omogućen upis Master studija koji je ove godine akreditovan na studijskom programu Finansije, bankarstvo i osiguranje. Mesta za studente koji će se finansirati iz budžeta, kao i prošle godine ima za 90 brucoša.
Inače, na odeljenju u Bujanovcu trenutno studira oko 500 studenata na četiri studijska programa, Marketing, Finansije, bankarstvo i osiguranje, Agro ekonomija i Računovodstvo i revizija. Na master studijama studenti slušaju nastavu na smeru Marketing.
Foto: BuPress

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY