FUTSALERI BSK-A PORAŽENI U BORU

0
1581

BOR – BSK 6:5  (3:2)

Bujanovac, 6.novembar 2016. (Bupress) – Futsaleri bujanovačkog KMF „BSK“ doživeli su poraz na gostovanju u Boru od istoimene ekipe, u okviru trećeg kola Druge futsal lige – Istok. Utakmica je igrana sinoć (subota) i počela je u neuobičajenom terminu – u 21 sat. Vrlo „promišljena“  odluka domaćina koji je sigurno „vodio“ računa da iz bezbednosnih razloga(!) gosti do Bora putuju danju, da se dobro“ odmore“ u autobusu, istrče na parket… A kada će se vratiti…!? To već nije do njih. Utakmica se završila! I sinoćnja utakmica u Boru završila se malo pred ponoć pobedom favorizovanog domaćina. Bujanovčani su tako ostali na jednom bodu osvojenim u prvom kolu u Vranju i nalaze se pri dnu tabele. Bor  se sa ova tri boda, uz prethodno osvojena 4, nalazi u samom vrhu. A o sinoćnjoj utakmici Miodrag Mitić, jedan od trenera BSK-a, posle nekoliko sati nedeljnog prospavanog jutra (!) kaže za „Bupress“:
Imali smo ih, propustili smo priliku da posle stvarno vrlo kvalitetnog izdanja dođemo ne samo do boda, već do sva tri. Šteta! Lepo smo otvorili utakmicu. Poveli smo, držali konce igre u svojim nogama, lepo proigravali, stvarali šanse, nažalost i promašivali. I tako ti je to u sportu, pogotovo to je vrlo izraženo u futsalu, gde se sve se može preokrenuti za vrlo kratko vreme. Domaćin je izjednačio i poveo.
ibraim-ljevica-nedovoljna-i-tri-gola-sn-z-m
Ibraim Ljevica, nedovoljna i tri gola
Ljevica-Ibe, drugim svojim pogotkom donosi egal. Borani nošeni podrškom sa dobro popunjenih tribina ponovo stižu do prednosti. Rezultatom 3:2 završava se prvi deo igre. U drugom poluvremenu nastavljamo sa dobrom igrom. Mikić izjednačuje. Domaćin u jeku naše nadmoćnosti ponovo pravi preokret za 5:3. Mikić nas približava izjednačenju. 5:4. Ali, ali… domaćin nas još jednim golom matira, ne i pobeđuje. Nadu budi Ibe trećim svojim pogotkom za 6:5. Na našu žalost, ispostavilo se da je to i konačan rezultat utakmice, koju smo, ponavljam – izvanredno odigrali, iako smo bili lišeni pomoći Zlatkovskog i Karevskog…

Foto:Ž.M.BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here