петак, април 26, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

JEZIVO – SEKSUALNI MANIJAK PRED DJACIMA LJUBIO DEVOJČICU

 

Pedofilu iz Krive Feje pritvor do 30 dana

Vranje, 10.oktobar 2016. (V.Pešić za BUpress) – Posle policijskog zadržavanja od 48 časova, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju je odredio pritvor do 30 dana Nenadu Stevanoviću Rokiju (37) iz Krive Feje kod Vranjske Banje zbog sumnje da je počinio krivično delo pedofilije nad trinaestogodišnjom učenicom Osnovne škole “RadojeDomanović”.
vranje-55-nenad-stevanovic-foto-v-pesicOkoreli neženjena, uposlenik  u Rudniku olova i cinka “Grot” u Krivoj Feji, na očigled više od 200 učenika i prolaznika u prometnoj Partizanskoj ulici ispred škole je 3.oktobra ljubio, grlio i pipao devojčicu, sa kojom je nekoliko meseci u zabranjenoj ljubavnoj vezi. Zbog skandala i užasa, pedofilija na javnom mestu i dalje je nemila dežurna tema, koja je potresla i uznemirila Vranjance, posebice roditelje i prosvetne radnike, a burno reaguju i tinejdžeri.
Portparol Policijske uprave Dragan Stamenković rekao je da je pedofil priveden i zadržan po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnicom. Za skandaloznu ljubavnu vezu znali su učenici, roditelji, policija i pravosudni organi, ali reakcija protiv pedofila nije bila pravovremena i efikasna. Napasnik je uhapšen ispred škole dok je bio u ljubavnom zanosu sa maloletnom devojčicom. Šokantan i uznemiravajući prizor krišom slikao je i policiji prijavio novinar Radoman Irić. Poznati vranjski novinar dostavio je inspektorima za krvne delikte šest užasnih fotografija, koje su zapalile društvenu mrežu i uzmerile Vranjance.
Zbog jezivog javnog časa pedofilije ispred škole utučeni su, ozlojedjeni, uplašeni i osramoćeni Sladjan i Verica Stanisavljević, koji od jula vode borbu protiv manijaka iz Krive Feje.
vranje-71-verica-stanisavljevic-foto-v-pesic– Od bruke i sramote ne izlazim iz kuće, danonoćno plačem, nerviram se. Više nemam suze, blokirao mi je mozak. Najvažnije je da je ćerka sada dobro. Ponovo je obećala da više nikada neće da se vidi sa pedofilom, daće da ga zaboravi. Još je ona dete, a protiv manijaka vodimo borbu još od jula. Obavestili smo školu, policiju, Centar za socijalni rad i pravosudne organe. Zamislite, od nadležnog tužilaštva dobili smo odgovor da nema osnova za pokretanje postupka, jer je ćerka dobrovoljno počela da se zabavlja sa njim. Da mogu, ja bih mu lično presudila. Vodila sam ćerku kod lekara, psihijatra i školskog psihologa. Srećom, manijak od poluljpca nije dalje makao, izjavila je uznemirenim glasom Verica Stanisavljević, zaposlena kao čistačica u Metalnoj industriji “Alfa plam” u Vranju.
Roditelji devojčice ističu da njihovu ćerku pedofil proganja mesecima. Prijavljivali su ga, ali ništa. U julu su roditelji policiji prijavili nestanak ćerke, koja je otišla u goste kod tetke. Nije se vratila. Nenad Stevanović odveo je devojčicu u Vranjsku Banju. Telefonom je majci učenice sedmog razreda govorio da hoće da se oženi njome.
Prijavili smo nestanak ćerke policiji i tužilaštvu. Policija je pronašla i dovela dete. U nedavnom telefonskom razgovoru svašta sam mu rekla. Ćerka je 3.oktobra pokušala da se otruje, jer je popila premnogo tableta. Uplašila se Nenadovih pretnji da će nas sve pobiti. Na našu nesreću, manijak i ćerka upoznali su se preko Fejsbuka. Zabranjivali smo joj razgovore i susrete sa njim, ali uzalud, jer je maloletna. Nikada nije ispunila obećanja da će da raskrsti sa njim. Policija i državni organi trebalo je radnije da reaguju i napasnika strpaju u zatvor. Njemu je samo tamo mesto. Očajni smo zbog bruke, jer o nama u gradu svi pričaju. Nezaposleni suprug smo požrtvovani i radimo samo za njeno dobro. More košmari me danima nas spopadaju. Više ne znamo šta da radimo. Plašimo se da izadjemo iz kuće. I ranije smo često ćerku dopraćali i sačekivali ispred školepriča Verica Stanisavljević.
Roditelji još dodaju da je manijak njihovoj ćerki kupovao igračke, parfeme i druge darove. U internoj razmeni na društvenim mrežama oslovljavao ju je barbikom, suncem, zlatom, najlepšom, jedinom i tako redom…

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles