субота, мај 4, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

ZNAČAJNO ISTRAŽIVANJA O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE

Omladinsko udruženje „Proaktive“ iz Vranja sprovelo je istraživanje o zaštiti životne sredine. Njihov poziv za učešće prenostimo u celosti:

Učestvujte u Istraživanju o zaštiti životne sredine u Vranju i budite deo promena! Sada imate jedinstvenu priliku da doprinesete očuvanju prirode i unapređenju kvaliteta života u našem gradu! Istraživanje o zaštiti životne sredine je u toku, i vaše mišljenje je ključno za oblikovanje budućnosti naše predivne sredine.

Svaka vaša reč i svaki odgovor pomaže nam da bolje razumemo kako zajedno možemo da doprinesemo očuvanju prirode. Vaša participacija je dragocena, jer nas vodi ka rešenjima koja će naš grad učiniti još zelenijim i održivijim mestom za sve nas.

Molimo vas da odvojite malo vremena i odgovorite pažljivo na pitanja koja smo pripremili. Vaši odgovori su potpuno anonimni i koristiće se isključivo u svrhu istraživanja. Istraživanje možete popuniti na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/10eYLGSbnmT4ZUBrLZp84vQckyFqfVGlTJWES04jTnjo/edit?pli=1&pli=1

Ovo značajno istraživanje sprovodi omladinsko udruženje “Proaktive” u okviru projekta „Eko kutak“, koji se bavi ekologijom i zaštitom životne sredine. Njegovu realizaciju podržao je Grad Vranje.

Pridružite nam se na ovom putovanju ka očuvanju prirode i stvaranju pozitivnih promena! Vaše reči imaju moć da oblikuju bolje sutra za sve nas. Zajedno gradimo bolju budućnost!

docs.google.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles