Štand “Stop Covid 19” danas na zelenoj pijaci u Bujanovcu

0
916
Bujanovac, 3.avgust 2020. (Bupress) – Grupa mladih volontera, na čelu sa Agronom Rahimijem, medicinskim tehničarem iz Švajcarske, rodom iz naših krajeva, danas je štand “Stop kovidu 19” iz centra grada prebacila na velikoj zelenoj pijaci u Bujanovcu. Oni su zainteresovanim gradjanima merili temperaturu, nivo kiseonika u krvi i delili besplatno zaštitne maske i rukavice.
Ova humana akcija traje već nekoliko dana, a kako nam je Rahimi objasnio cilj je da se ljudima objasni kako i na koji način se treba zaštititi od ovog opasnog virusa. ” Odštampao sam uputstvo i na srpskom i na albanskom jeziku, treba ljudi da shvate da ovaj virus ne bira ni veru ni naciju. Ja već 30 godina radim kao medicinski tehničar u Švajcarskoj i želim da svojim zemljacima bar malo pomognem u borbi protiv ove bolesti” objasnio je Rahimi svoju misiju, naglašavajući da ona traje još sutra, jer on mora da se vrati u zemlju gde šivi i radi najhumaniji posao na svetu, pomaže bolesnim ljudima.
foto:Bupress


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY