четвртак, април 25, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

U mreži mladih Srbije i bujanovački učenici SSŠ „Sveti Sava“

„Mreža mladih Srbije protiv korupcije“ tema je seminara održanog 13. i 14. novembra u Velikoj Plani, na kome su učenici srednje stručne škole „Sveti Sava“ iz Bujanovca Dijana Dukadinović i Bogdan Matić, sa svojom mentorkom Mirjanom Nikolić, predstavljali su Bujanovac.
Pored bujanovačkih učenika, seminaru su prisustvovala još oko tridesetak učesnika (učenika i profesora) iz još devet gradova Srbije, koji će svoje antikoruptivne aktivnosti sa seminara nastaviti da primenjuju tokom narednih šest meseci.
Kroz fantastične primere iz svakodnevnog života, naučili smo šta je to korupcija, njenim pojavnim oblicima, koje vrste postoje, koji su uzroci njenog nastajanja. Fenomenalni edukatori su kroz prezentacije ali i diskusije u koje smo i mi bili uključeni na najbolji način prezentovali problem zvani korupcija“ rekao je za Bupress, Bogdan Matić, učenik drugog razreda ekonomske škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu.
Nakon šestomesečnih aktivnosti, sve ono što su naučili i radili imaće priliku da prezentuju u Vrnjačkoj Banji, na simpozijumu, gde će se opet okupiti predstavnici svih srpskih gradova i opština koji su uključeni u projekat „Mreža mladih Srbije protiv korupcije“.
Inače, seminar u Velikoj Plani je održan u organizaciji Udruženje gradjana „Svet reči“ iz Velike Plane, uz podrškuAmbasade SAD u Beogradu.

foto: fb „Svet reči“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles