DANAS POČELA DEČIJA NEDELJA

0
1915

Izradom i lepljenjem plakata startovala tradicionalna Dečija nedelja

Bujanovac, 01.oktobar 2018. (Bupress) – “Moje je pravo da živim srećno i zdravo – da odrastam bez nasilja”, moto je ovogodišnje tradicionalne Dečije nedelje, koja se svake godine obeležava u Predškolskoj ustanovi “Naša radost” u Bujanovcu. Otvaranjem Dečije nedelje prethodila je izrada plakata sa ovogodišnjim motoom koje su mališani, zajedno sa svojim vaspitačicama danas lepili širom Bujanovca.
Po programu obeležavanja Dečije nedelje, sutra će u sali vrtića “Naša radost” biti izvedena pozorišna predstava mladjih grupa, dok je za sredu predvidjena poseta predsedniku SO Bujanovac (sa predškolskim grupama iz Trnovca i Naima Frašerija i naravno iz centralnog vrtića). U četvrtak, mališani iz vrtića posetiće svoje vršnjake iz romske predškolske grupe koja boravi u prostorijama pri Osnovnoj školi “Branko Radičević” u Bujanovcu dok je za petak i zatvaranje Dečije nedelje organizovan spotski dan koji će igrama bez granice biti obeležen u sportskom centru “Mladost” u Bujanovcu.

foto:Bupress


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY