USPEŠAN START MLADJIH „PLEJOVACA“ U KVALITETNOJ LIGI

0
6254

Plej 017 – Plej OFF (Leskovac) 55:39 (17:15, 10:8, 19:6, 9:10)

SREDINOM NEDELJE – TV PREDSTAVLJANJE NA SPORT KLUB TURNIRU U NIŠU

Bujanovac, 4.februar 2018. (BuPress) – Sportska hala „Mladost“ Bujanovac. Gledalaca: 50.
PLEJ 017: Filip Stojanović 4, Andrija Dabetić 10, Luka Cvetković 4, Filip Mitić 15, Mateja Stojanović, Almir Asani 15, Danijel Petrović, Bogdan Bogdanović, Jovan Nedeljković 7, Luka Denčić i Nikola Djorić. Trener: Dragan Milić Gagi.
Selekcija mladjih pionira bujanovačkog „Plej 017“ uspešno je startovala u Kvalitetnoj ligi. I u višem rangu takmičenja mladji „Plejovci“ nastavili su sa dobrim igrama i pobedama. Na svom parketu savladali su vršnjake iz leskovačkog „ Plej OFF-a, posle bolje igre u tri četvrtine. Period opuštanja u poslednjoj deonici interesantne utakmice gosti su iskoristili da samo ublaže poraz.
Već sledećeg vikenda novo iskušenje ali i nova šansa za bujanovačke košarkaške klince da zabeleže i drugu pobedu na početku prvenstva. U Bujanovac stižu komšije – „ Panteri“ iz Vranja. Ali pre svega toga, veliki dogadjaj za sve košarkaše, njihove trenere, roditelje, ali i ljubitelje „igre pod koševima“ u Bujanovcu. Sredinom sledeće nedelje naši talentovani košarkaši učestvuju na Sport klub turniru u Nišu. Biće to prvo TV  predstavljanje naše selekcije širem auditorijumu putem TV prenosa na ovom poznatom sportskom kanalu.
Foto: Plej 017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here