UŽAS U ŠUMI – BLUDNI PENZIONER IZ SURDULICE PIPAO DETE

0
1351

Devojčicu ljubio po grudima

Vranje, 13.decembar 2017. (V.Pešić za BuPress) – U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu ni posle pet meseci nije priveden kraju istražni postupak protiv Dragiše M. (62) iz Alakinca kod Surdulice, koji se sumnjiči za nedozvoljene polne radnje nad maloletnim detetom.
Zamenik javnog tužioca Ljiljana Nikolić potvrdila je da je osumnjičeni pensioner u julu ove godine lišen slobode u akciji “Ares”. Posle policijskog zadržavanja, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Surdulici osumjičenom je odredio pritvor do 30 dana. Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu Ivan Mladenović saopštio je da je posle saslušanja svedoka i okrivljenog naloženo DNK veštačenje, na koje se mesecima čeka.
Osumnjičeni za seksualno zlostavljanje sedmogodišnje devojčice iz sela Ćurkovica kod Surdulice pušten je da se brani sa slobode. Starac bludnik iz Alakinca nekolko dana brao je maline u malinjaku oca devojčice S.M.(7). Devojčicu i njenog rodjenog brata Dragiša M. je iz Ćurkovice poveo u šetnju u pravcu Surdulice.
Bludni penzioner je u obližnjoj šumi navodno devojčicu pipao po telu i ljubio po grudima. U tužlaštvu ističu da manijak srećom nije obljubio maloletno dete. Sve se dogadjalo dok su roditeli brali maline u svom malinjaku.
Po povratku iz neprijatne šetnje deca su sve ispričala ocu i mjaci. Kada se vratio iz malinjaka u Ćurkovci, otac je nemio slučaj 11.jula uveče prijavio dežurnoj službi Policijske stanice u Surdulici.
Foto: Arhiva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here