PEDOFILIJA U TRGOVIŠTU – MOĆNI CVETANOVIĆ NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

0
2036

Političar seksualno uznemiravao devojčice

Vranje, 12.decembar 2017. (V.Pešić za BuPress) – Posle podizanja optužnog predloga i zakazanog glavnog pretresa u Osnovnom sudu u Vranju, ozlojedjeni roditelji četiri maloletnice iz Trgovišta očekuju da će ruka pravde najzad da stigne pedofila Srbu Cvetanovića (57) iz obližnjeg Donjeg Stajevca.
Potparol Osnovnog suda u Vranju sudija Aleksandra Tošić potvrdila je da sudjenje vlasniku preduzeća za uzgoj i eksploataciju šume u Donjem Stajevcu počinje 24.januara u 10 časova. Moćni biznismen i političar sešće na optuženičku klupu zbog produženog krivičnog dela zlostavljanja i mučenja.
Optužnica Osnovnog javnog tužilaštva tereti profesionalnog sekretara Mesne zajednice Donji Stajevac da je slanjem vulgarnih poruka i telefonskim razgovorima u toku 2015. i 2016.godine mesecima uznemiravao i seksualno zlostavljao maloletnice N.M., A.S., D.M i M.K. iz Trgovišta.
Uznemireni i ogorčeni roditelji oštećenih devojčica su o brojnim bezobraznim, vulgarnim i lascivnim porukama i seksualnim ponudama optuženog  prijavili Policijskoj stanici i Centru za socijalni rad u Trgovištu. O navodnoj seksualnoj nastranosti optuženog mnogi su u Trgovištu znali, ali su ćutali zbog mogućih posledica i osvete svemoćnog i osionog političara i privatnika. Zbog šokantnih poruka, stresova i trauma jedna maloletnica je bila prinudjena da se za pomoć obrati psihologu. Druga devojka dugo nije smela sama da izlazi u grad.
– Čekam te kod internat. Kad te vidim, uzbudjuješ me. Sanjam te golu u krevet. Bolje milom nego silom. Neće pobegneš. Ne teraj me da budem pokvaren. Će bidneš samo moja, samo su neke od nekoliko stotina uznemirujućih i gnusnih poruka koje je optuženi svojevremeno slao maloletnicama.
Srba Cvetanović demantovao je optužbe tvrdeći da nije pedofil, da je čak odbio seksualne usluge, da su devojčice u vreme kada im je slao poruke bile punoletne i da su mu nezapamćeni skandal napakovali politički protivnici.
–  Neistina je da su navodno proganjane devojke bile maloletne. Kada sam se dopisivao telefonom sa devojkama, D.M. je imala 20, M.K. 37, A.S. 21 i N.M. 22 godine. To je dokaz da nije reč o pedofiliji. Porodičan sam čovek, nisam sklon pedofliji. Smetam nekim ljudima u Trgovištu zbog toga što se godinama uspešno bavim politikom. Zasmetalo im je što sam organizator i pokretač mnogih komunalnih akcija. Pojedini socijalisti pokušavaju da me besprizorno politički diskredituju, ponize, osramote i provuku kroz blato, izjavio je Srba Cvetanović.

Seoski donžuan

Optuženog za pedofiliju Srbu Cvetanovića iz Donjeg Stajevca u trgoviškom kraju smatraju seoskim donžuanom.
Navodno je rasturio nekoliko brakova. Dobrom drugu preuzeo je ženu i vratio je posle nekoliko meseci. Mnogi smatraju da je bogati i moćni političar i preduzetnik mislio da novcem može sve da postigne.
Foto – V.Pesic, arhiva

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here