„LJIMI“ NESALCE – POBEDNIK MEMORIJALNOG TURNIRA „CALE, LEVOSOJE 2017.“

0
2470

Sve počasti Nesalčanima

Ljimi – Limarija Nisić 3:1  (2:1)

Levosoje, Bujanovac, 31.avgust 2017. (Bupress) – Stadion za male sportove u Levosoju. Gladalaca: 1.100. Sudije: Suat Memeti (Oslare), Nenad Trajković (Levosoje).
LJIMI: Ljuljzim Jusufi, Ljavdrim Beljulji, Admir Bećiri, Bajram Bajrami, Kujtim Haljiti, Cendrim Ameti, Bajram Redžepi, Bujar Ramadani.
LIMARIJA NISIĆ: Borivoje Radojević, Miroslav Milenković, Nemanja Dicić, Slavoljub Dimić, Nikola Milić, Braca Radivojević, Dejan Ristić, Radovan Maksić, Nikola Stošić.
Utakmica dostojna finala. Ekipe, Ljimi i Limarija Nisić priredili su pravo zadovoljstvo mnogim ljubiteljima igre na „petoparcu“. Prvi deo igre protekao je u znaku ekipe Ljimi što je rezultirano vodjstvom od 2:0. Limari su pred kraj prvog poluvremena zaigrali agresivnije i sa većom željom da preokrenu rezultat. U tome bi i uspeli da gol Ljimija nije čuvao „Ljulji“- Ljuljzim Jusufi, proglašen za najboljeg golmana na turniru. Jedino što su uspeli jeste gol za 2:1. U drugom delu utakmice Ljimi je postigao još jedan gol za konačnih 3:1.
Utakmica za treće mesto izmedju Biljače i Rudara iz Kosovske Kamenice takodje je bila interesantna i uzbudljiva. Rudari su poveli, Biljačani izjednačili da bi u drugom poluvremenu kaznili promašaje Kameničana i dobili susret sa 3:1.
Sve ukupni utisak o 11. memorijalnom turniru „Saša Janjić Cale 2017.“ je vrlo povoljan. Turnir je odlično organizovan, trajao je 25 dana, okupio 24 odlične ekipe i vidjeno je sve što futsal čini magičnom igrom. Tradicionalno je bio i izuzetno posećen. Za finale nije bilo slobodnih mesta na tribinama, a i na ostalim utakmicama one su bile prilično popunjene.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Braca Radojević iz poražene ekipe. Njemu, kao i osvajačima prva tri mesta na turniru, nagrade i pehare uručili su članovi porodice Janjić.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here