ODRŽANA OSMA AKCIJA DAVANJA KRVI U “BIVODI”

0
1266

Prikupljeno 91 jedinica krvi

Bujanovac, 4.septembar 2017. (Bupress) -Tradicionalna 8. akcija dobrovoljnog davanja krvi, u prostorijama Fabrike za proizvodnju mineralne vode i sokova “Bivoda” u Rakovcu, koja je i organizator iste, u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Vranja i Vojno medicinske akademije  iz Beograda, uspešno je realizovana. Pripadnici Vojske Srbije, MUP-a, HU “Koce zauvek” iz Vranja, Telekoma Srbije, zaposleni u “Bivodi” kao i gradjani, njih ukupno 91, dali su tečnost koja život znači i time potvrdili nesebičnost, humanost i uspešnost ovakvog vida akcije koja se u “Bivodi” sprovodi već 8 godina.
Nenad Zafirović, direktor “Bivode”, je jako zadovoljan odzivom dobrovoljnih davaoca krvi, imajući u vidu da je nedavno organizovana  akcija u Crvenom krstu, a uskoro je najavljena još jedna – Mi smo, u tehničkom smislu, obezbedili uslove i samo smo medijatori, glavni junaci su upravo ovi ljudi koji daju najdrogecenije što imaju da bi drugima pomogli da dobiju najbitniju bitku.

foto:Bupress


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY