BUJANOVČANI PORAŽENI U PIROTU OD LIDERA

0
1377

KMF Pirot – KMF BSK 5:2 (0:1)

Pirot, Bujanovac, 27.mart 2017. (BuPress) – Sportska hala u Pirotu. Gledalaca: 400. Sudije: Goran Radulović, Namanja Stanković (Prokuplje). Strelci: 0:1 Spasić u 20, 1:1 B.Kostić u 22, 2:1 J.Penčić u 23, 3:1 Pešice u 31, 3:2 Spasić u 33, 4:2 Džunić u 35, 5:2 Kostić u 39 minutu.
Pirot: D. Stojić, Ristić, Džunić, B.Kostić, Pešice, Jonović, M.Krstić, Penčić, N.Stojić, Nikolić, Manić.
BSK: Miloš Ristić, Aleksandar Stanković, Miloš Tasić, Miloš Spasić, Miloš Dimitrijević, Miloš Jordanović, Stefan Djordjevac.
Lider na tabeli u potpunosti je opravdao ulogu favorita iako je do pobede stigao mnogo teže nego što to rezultat pokazuje. Desetkovana ekipa BSK-a, u pravom smislu te reči, bez povređenih Ljevice, Mladenovića, Zlatkovskog, Mikića, Stojanovića, Petkovića, i zbog žutih kartona odsutnog Trendafilovskog, junački je odolevala do pred sam kraj. Prvi deo igre rešili su u svoju korist. A moglo je i ubedljivije od minimalnog vođstva da je Dimitrijević u 14. minutu iskoristio  kazneni udarac. Pali su bujanovački futsaleri u samom finišu utakmice. Nisu mogli da izdrže žestok pritisak domaćina, koji je u vrlo dinamičnoj i borbenoj, ali vrlo fer i korektnoj utakmici, u pravoj sportskoj atmosferi i uz izvanredno suđenje para iz Prokuplja, ipak zasluženo osvojio tri boda sa kojima je korak bliži osvajanju titule. BSK jeste izgubio ali je dobio dvojicu futsalera. Uspešan debi su imali Djordjevac i Jordanović.  Kod domaćina najbolji utisak ostavio Pešice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here