четвртак, април 25, 2024

Top 5 Ove Nedelje

Related Posts

PRODUŽEN PRITVOR SEKSUALNOM MANIJAKU MARKU CVETKOVIĆU

Komšinicu pijan silovao u šupi

Vranje, 2.februar 2017.(V.Pešić za BuPress) – Viši sud u Vranju produžio je pritvor na još 30 dana Marku Cvetkoviću (21) iz Ružića kod Vladičinog Hana zbog sumnje da je 1.januara oko 19 časova silovao komšinicu D.M.(15) iz ovog sela.
Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković saopštila je da je u toku postupak DNK veštačenja. Osumnjičeni manijak se 4.januara  na saslušanju branio ćutanjem. Portparol Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić ističe je da su saslušani oštećena maloletnica  i svedoci iz planinskog sela Ružić.
Lekari Zdravstvenog centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju, u kojoj je potvrdjeno da je napasnik maloletnici naneo povrede po glavi  i nogama. Ginekološki pregled potvrdio je da je devojčica pretučena i silovana. Osumnjičeni i  silovana devojčica su komšije. Navodno su bili u ljubavnoj vezi, pa je čudno zbog čega je M.Cvetković počinio teško krivično delo.
Pre brutalnog silovanja, Marko Cvetković je ispred porodičnog dvorišta sreo komšinicu i nagovorio je da svrati. Pošto je namamio maloletnicu, strgao je sa nje odeću i na silu odgurao do šupe u dvorištu. Uprkos opiranju i molbama devojčce da je ne napastvuje, nasilnik se u staji nad njom seksualno iživljavao oko 60 minuta. Posle seksualnog iživljavanja i batinanja, istraumirana, uplašena i uznemirena obeščašćena devojčica zaputila se svojoj kući. Napasnik je žrtvu navodno silovao pod dejstvom alkohola. Silovana kćerka poverila se majci, sa kojom je policiji nemili slučaj prijavila 2.januara.
Osumnjičeni manijak završio je osnovnu školu, bavi se poljoprivredom, sečenjem šume i prodajom drveta, kao i sezonskim gradjevinskim poslovima. Sa napasnikom u porodičnoj kući u Ružiću žive majka i dva brata. Marko Cvetković evidentiran je u Policijskoj upravi u Vranju zbog kradja, siledžijskog ponašanja i kafanskih tuča, zarad čega su meštani mahale Donja Koznica i sela Ružić izbegavali susrete sa nezgodnim mladićem, uvek spremnim da pesnicama rešava zadjevice i sporove.
Meštani Ružića ističu da je oštećena maloletnica navodno sklona ljubavnim avanturama, jer je u nekoliko navrata odlazila sa momcima u druge gradove i vraćala se. Novogodišnju noć maloletnica je sa društvom provela u kući napasnika. Doček je protekao u najboljem redu. Ništa nije nagoveštavalo da će Marko Cvetković da nasrne i napastvuje komšinicu.
Posle seksualnog iživljavanja, napasnik je zapretio maloletnoj žrtvi da o brutalnom seksualnom činu nikome ne sme da priča. Napasnik iz Ružića se jedno vreme krio od policijske patrole, ali je ubrzo uhapšen i priveden čuvarima javnog reda i mira..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Articles