NAGRADNA IGRA „UZMI RAČUN I POBEDI“

0
2825

Veliko interesovanje građana – odštampano 700.ooo, u toku je distribucija dodatnih 500.000 koverata

Beograd, Bujanovac, 3.februar 2017. (Politika, BuPress) – Građani su prvog februarskog dana u poštama Srbije podigli 395.000 koverata za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“, dok su istovremeno poslali 31.900 pošiljki s računima, saopštile su Pošte Srbije, a prenosi „Politika“.
Kako navode, osim 700.000 koverata, koliko je do sada odštampano, u toku je distribucija i dodatnih 500.000 koverata, tako da će svi koji žele moći da pošalju fiskalne račune ili slipove koje su sakupili.
Pošta Srbije apeluje na građane da ne uzimaju više koverti nego što im je potrebno, jer su one, objašnjavaju, namenjene isključivo ovoj akciji i ne mogu se upotrebiti za slanje bilo koje druge pošiljke.
U saopštenju se podseća da su koverte u kojima se šalju fiskalni računi ili slipovi za nagradnu igru besplatne i da se ne plaća poštarina za njihovo slanje.
Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi”, čiji je cilj motivisanje građana da se uključe u borbu protiv sive ekonomije i podigne poreski moral počela je zvanično1. februara, tako što građani šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. i na kojima su iznosi iznad 100 dinara.
Na kovertama za nagradnu igru naznačena je adresa na koju se šalju, a građani samo treba da napišu svoje podatke – ime i prezime, adresu, poštanski broj ili adresni kod, kao i kontakt telefon radi lakše komuunikacije ukoliko pošiljalac bude izvučen…
Foto: BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here