SPORTSKI VIKEND: 26. I 27. NOVEMBAR 2016. – NAJAVA

0
1451

Na velikim iskušenjima futsaleri, rukometaši, košarkaši

VEČERAS U 19:00 DERBI KOLA: BSK – PUT-INŽENJERING (Niš)

Bujanovac, 26. novembar 2016. (Bupress) – Danas i sutra nastavljaju se prvenstveni susreti u svim rangovima takmičenja u kojima učestvuju klubovi iz bujanovačke opštine.Na velikim iskušenjima biće futsaleri, rukometaši i košarkaši. Jedino će „bezbrižni“ biti fudbaleri BSK-a. Susret poslednjeg kola u Pčinjskoj okružnoj ligi sa ekipom Bukuroca neće odigrati zbog odustajanja od daljeg takmičenja ekipe iz Bukurevca. futsal-gde-je-lopta-sn-z-mSportski vikend u Bujanovcu otvaraju futsaleri ROTE. U okviru VI kola, danas u 17 časova sastaju se sa ekipom Dolap iz Prokuplja. Kako obe ekipe imaju po 3 boda i zauzimaju poslednja dva mesta na tabeli, biće to derbi začelja. Bujanovački predstavnici u ovom rangu takmičenja, ekipe AS i Zufo gostuju. AS ide na megdan Prokuplju, Zufo prvoplasiranom Leskovcu. U 19 časova večeras, prvu pobedu na svom parketu pokušaće da ostvare futsaleri BSK-a. Dočekuju visokoplasirani Put – inženjering iz Niša, u okviru VI kola Druge lige – Istok. Posle velike pobede u prošlom kolu protiv favorizovanog „Ekonomista“ u Nišu, treba očekivati još jedno dobro izdanje bujanovačkih majstora igre na „petoparcu“. I nova tri boda na kontu.
Rukometaši „BSK Heba“ posle serije poraza nalaze se na poslednjem mestu na tabeli Prve lige – Istok. Verovatno će tu nezavidnu poziciju zadržati i posle 10. kola, u kome gostuju ekipi Planinke u Kuršumliji, koja je apsolutni favorit. Utakmica se igra večeras i počinje u 19:00.
Košarkaši BSK Juniora domaćini su ekipi leskovačkog „Hisara“, sutra u hali „Mladost“. Obe ekipe se nalaze na začelju tabele Druge regionalne lige – Istok,  u prethodnih šest kola doživeli su toliko poraza. Dobra prilika da domaćin ostvari prvu pobedu u prvenstvu.
Fudbaleri BSK-a već su završili jesenji deo prvenstva na samom začelju tabele. Sa tri osvojena boda. Sutra neće igrati utakmicu poslednjeg kola, iz razloga navedenih u uvodu. U ostalim susretima Pčinjske okružne lige, danas i sutra,  sastaju se: Ternoci-Pavlovac (derbi kola), Mladost (S) – Lugina, Čelik – Alakince, Crnotince – Vihor, Trešnjevka – Mladost (B), Biljači – Levosoje. Slobodna je ekipa: Južnapruga (Vl.Han) Takmičenje napustile ekipe: Levosoje Talenat i Bukuroca…

 FUTSAL, REGIONALNA LIGA – JUG

SPORTSKA HALA „Mladost“ Bujanovac, SUBOTA, 26.11. 2016. – 17:00

KMF ROTA (Bujanovac) – KMF DOLAP (Prokuplje)

DRUGA FUTSAL LIGA – ISTOK

SUBOTA, 26.11.2016. – 19:00

KMF BSK (Bujanovac)  – KMF Put-inženjering (Niš)

—————————————————————————————————

KOŠARKA – DRUGA REGIONALNA LIGA – ISTOK

Sportska hala „Mladost“ Bujanovac, nedelja, 27.11.2016. – 19:30

KK BSK Junior (Bujanovac) – KK HISAR (Leskovac)

—————————————————————————————————

Foto: Ž.M.BuPress

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here