NEZGODA KOD VLADIČINOG HANA – POVREDJENI PRIPADNICI VOJSKE SRBIJE

0
1003

Kombijem udarili u hladnjaču

Vladičin Han, 10. novembar 2016. (V.Pešić za BUpress) – Na Koridoru 10 u selu Dekutince kod Vladičinog Hana danas u 10.25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povredjena sedmorica pripadnika Druge brigade Kopnene vojske.
U Policijskoj upravi u Vranju potvrdili su da je do nesreće došlo kada je vojno vozilo kombi udarilo u mini hladnjaču. Povredjena četiri oficira, dva podoficira i profesionalni vojnik zbrinuti su u Zdravstvenom centru u Vranju. Niko od povredjenih vojnih lica nije životno ugrožen.
Bez asistencije Službe hitne medicinske pomoći, pripadnici Vojske Srbije sami su se prevezli do hirurškog odeljenja Zdravstvenog centra u Vranju. Posle medicinske trijaže i hospitalizacije u Opštoj bolnici vranjskog Zdravstvenog centra petorica lakše povredjenih puštena su na kućno lečenje.
Vojne starešine i vojnik pošli su ujutru kombijem iz Kraljeva na redovne zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti prema Kosovu i Metohiji. Na mesto nesreće uvidjaj su obavili saobraćajni policajci MUP-a Srbije, okružni javni tužilac iz Vranja i pripadnici vojne policije.
Foto:prelistavanje.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here