DESILO SE I TO – FUDBALERI BSK-a POBEDILI

0
1359

BSK – ČELIK (Belo Polje) 2:1 (1:0)

Bujanovac, 26.oktobar 2016. (Bupress) – Stadion: BSK-a. Gledalaca: 30. Sudija: Dušan Mihajlović (Vranje) 6. Delegat: Agim Saćipi (Preševo). Strelci: S.Stojković u 8. i Mitić (autogol) u 65. za BSK, Pavlović u 80. minutu za Čelik. Crveni karton: Mitić (Čelik) u 66. minutu. Žuti kartoni: Milanović i Ćuković (BSK), Đorđević i Mitić (Čelik).
BSK: Stanković 7 (od 75 Dimić-), Milanović 7, Dzeljilji 6, A.Stojković 7, Radivojević 6,5 Stojanović 6,5, Stefanović 6,5, Živković – (od 30. Tašković 6,5), Mikić 6 (od 73. Jovanović-), S.Stojković 7,5, Ćuković 7.
ČELIK: Milenković 6, Ristić 6, Pavlović 6, Dimitrijević 6,5, Stamenković 5,5, Stojilković 6, Mitić 5, Redzepi 6, Đorđević 5,5 (od 70 P.Petrović-), M.Petrović 6, Anđelković 5,5.
Igrač utakmice: Stevan Stojković (BSK)
            Desilo se i to – posle višemesečnog posta fudbaleri BSK-a su stigli do prve pobede u prvenstvu Pčinjske okružne lige. Potpuno zasluženo. Videlo se od samog starta da su više želeli pobedu, borili se za nju, i uspeli da seizbore. Utakmica je imala dva početka(!) Prvi – kada su fudbaleri bili na ivici terena spremni da istrče, a onda se predstavnik gostiju „dosetio“ da nije zgoreg da proveri identitet domaćih fudbalera, tražeći da delegat pristupi identifikaciji, što je ovaj i učinio…da-proverimo-ko-ste-vi-sn-z-m Drugi početak je bio onaj oficijelni, pola sata kasnije, pošto su fotokopije ličnih karata nekih „sumnjivih“ domaćih fudbalera „stavljene na uvid“ (mogle su i putne isprave, lovačke dozvole, đačke knjižice…),  čime je u potpunosti ispoštovano (da li?) slovo propozicije takmičenja u ovoj i ovakvoj „beton ligi“. U redu je, imali su pravo gosti na tako nešto. Ali, sve se moglo to regulisati u službenim prostorijama kluba, pre istrčavanja na teren. Daleko od očiju posmatrača, pa makar se radilo o njih tridesetak. Ovako – sve je ličilo na sliku sa seoskog  vašara, kada se gomila ljudi na livadi skupi oko, recimo, mečke Božane koja igra!!! Srećom, nervoza oko nepotrebnog kašnjenja početka utakmice nije se dramatično odrazila na fudbalere. Ali, ostavila je veoma mučan utisak…
Foto: Ž.M.BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here