NA EVROPSKOM PRVENSTVU SREDNJOŠKOLACA U FRANCUSKOJ

0
1312

 Vranjski „tehničari“ zaređali pobede u igri na „petoparcu“

Vranje, 31.maj 2016. (V.Pešić za BUpress) – Na Evropskom prvenstvu srednjih škola u malom fudbalu, koje se od 29.maja do 6.juna održava u Francuskoj, ekipa Tehničke škole iz Vranja startovala je sa dve pobede.
vranje-11-ekipa-tehnicke-skole-foto-v-pesicDržavni prvak iz Vranja na startu je u svojoj grupi pobedio reprezentaciju Belgije sa 2:1. U drugom meču vranjski “tehničari”, majstori igre na “petoparcu” porazili su reprezentativnu ekipu Severne Irske sa 5:3. Vranjanci su na poluvremenu imali prednost od 4:0.
Prezadovoljan startom svojih pulena, trener i profesor fizičke kulture u Tehničkoj školi Miodrag Krstić očekuje da će na šampionatu Evrope ekipa iz Vranja dostojno da reprezentuje Srbiju. Na evropskom takmičenju School football Euro” tim iz Vranja u takmičarskoj grupi još očekuje teške utakmice sa Italijom, Madjarskom, Luksemburgom i Maltom.
vranje-12-tim-tehnicke-skole-foto-v-pesicVranjska ekipa u malom fudbalu postala je šampion srenjih škola u Srbiji na državnom prvenstvu, koje je u decembru 2015. godine održano u Kruševcu. Boje Srbije u veoma jakoj konkurenciji 23ekipe u Francuskoj brani 18 fudbalera iz Vranja.
Odlazak na prestižnu evropsku smotru fudbalera srednjoškolaca iz Evrope i smešta jfudbaleraTehničke škole u Francuskoj finansiraju Savez za školski sport, Fudbalski savez Srbije i gradske vlasti Vranja.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here