Osnaživanje žena kroz projekat “Žene to mogu“ počinje sa realizacijom u Bujanovcu i Preševu

0
540

Bujanovac, 11.maj 2021. (Bupress) – Nevladina organizacija Centar za aktivizam Vranje uskoro će u Vranju i Bujanovcu početi sa realizacijom projekta “Žene to mogu”.

U narednih šest meseci biće održane info sesije, radionice i edukacije za osnaživanje žena iz različitih društvenih grupa, koje su pogođenje pandemijom virusa Covid 19 u gradu Vranju i opštini Bujanovac.

Otvaranje servisa “URGENTNA POMOĆ I BRZI ODGOVORI” biće deo podrške ženama iz ranjivih društvenih grupa za koje je, nizom projektnih aktivnosti, predviđena psihološka, socijalna i pravna pomoć.

Posebni programi informisanja za nastavak i opstanak malih biznisa biće organizovani za žene preduzetnice kojima je otežano poslovanje za vreme pandemije korona virusa.

Centar za aktivizam Vranje realizuje projekat uz finansijsku podršku organizacije Peeple in Need i Vlade Ujedinjenog Kraljevstva


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY