Počeo upis dece u obavezni pripremni predškolski program

0
1123
Bujanovac, 21.april 2020. (Bupress) – U vreme trajanja vanrednog stanja na teritoriji naše zemlje, kada ne rade škole i predškolske institucije, iz vrtića “Naša radost” u Bujanovcu obaveštavaju roditelje da će se upis dece u obavezni predškolski porigram obavljeti isključivo elekronskim putem.
Roditelji dece rodjene od 1. marta 2014. do 1. marta 2015 godine, imaju obavezu da izvrše prijavu na email punasaradost@mts.rs ili na Viber broj 063/8588330 i dostave sledeće podatke: Izvod iz matične knjige rodjenih (slikan), i adresa, mesto i broj telefona roditelja ili staratelja.

NJOFTIM PËR REGJISTRIMIN E FËMIJËVE NË PROGRAMIN PËRGATITOR PARASHKOLLOR PËR VITIN PUNUES  2020/2021  (Për prindërit ose   përfaqësues të tjerë ligjorë të fëmijëve)
Njoftohen prindërit dhe përfaqësuesit e tjerë ligjorë  se për shkak të situatës së krijuar,  shpalljes së gjendjes të jashtëzakonshme në territorin e Republikës së Serbisë, dhe në përputhje me udhëzimet e marra nga organet shtetërore kompetente, regjistrimi i fëmijëve në IP “Gëzimi ynë” Bujanoc, për vitin e punës 2020/2021  , do të kryhet vetëm përmes    MJETEVE ELEKTRONIKE
Këtë vit, të gjithë fëmijët e lindur nga 1 Marsi 2014 deri më 1 Mars 2015 kanë të drejtë të regjistrohen në programin parashkollor përgatitor.
Është e nevojshme të aplikoni  në postën elektronike punasaradost@mts.rs ose në numrin Viber 063/8852583  ashtu që ti dërgoni të dhënat si më poshtë :
  • Çertifikatën e lindjes së fëmijës
  • Adresa e prindërve, vendi dhe numri i telefonit.

foto:Bupress


Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY