U PETAK, 15.SEPTEMBRA U VRANjSKOJ KASARNI

0
3039

Otvoreni dan – tradicionalno druženje vojnika i starešina sa građanima Pčinjskog okruga

Vranje,Bujanovac, 13.septembar 2017. (BuPress) – Tradiconalni otvoreni dan – druženje vojnika i starešina 4. brigade Kopnene vojske sa građanima Vranja i Pčinjskog okruga biće organizovano u petak, 15.septembra u 11 časova u kasarni „Prvi pešadijski puk Knjaza Miloša Velikog u Vranju.
U otvorenom pismu – pozivu građanima Komanda 4.brigade KV ističe se nastojanje da vojska uvek u prvi plan ističe kao cilj ovakvih susreta – kontinuirani kontakt sa svim građanima, naročito mlađom populacijom – osnovcima i srednjoškolcima, kako bi ih pobliže upoznali sa tehnikom i načinom funkcionisanja i uslovima rada vojnika – pripadnika 4.brigade Kopnene vojske koji nastavljaju tradicije Prvog pešadijskog puka Knjaza Miloša Velikog srpske vojske i 78. Motorizovane brigade Vojske Srbije.
Vranjance i ostale građane Pčinjskog okruga, posebno decu i učenike osnovnih i srednjih škola očekuje Dan uživanja u vojnim veštinama i odličnoj organizaciji rada čuvara našeg mira, u OTVORENOM DANU. Petak, 15.septembar, 11:00
Foto: Sa jednog od ranije održanog Otvorenog dana – BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here