VEČERAS I SUTRA: HUMANITARNI FUTSAL TURNIR

0
1781

„Igrajmo za Slobodana“

Bujanovac, 8.avgust 2017. (BuPress)Dvodnevni futsal turnir „Igrajmo za Slobodana“, počinje večeras u 19 sati na „gumiranom“ terenu za male sportove Sportskog centra „Mladost“ u Bujanovcu. Kao što smo najavili, sav prihod od ekipa učesnica i gledalaca biće uplaćen za lečenje 27.godišnjeg mladića iz Lopardinca, Slobodana Aleksića, na specijalizovanoj klinici u Turskoj. Ukupan iznos potreban za Slobodanovo (iz)lečenje je oko milion dinara.
Prema rečima Zorana Spasića, direktora SC „Mladost“, organizatora ove humanitarne akcije, pokrenute na inicijativu Stručno strukovne organizacije fudbalskih sudija OFS, prijavilo se deset ekipa, sa mogućnošću da se u međuvremenu prijavi još neka. Turnir počinje večeras u 19 sati. Sutra je na programu finale. U 22:00. Pre toga, jednosatni kulturno umetnički program.
Ekipe učesnice: KMF BSK, KMF Zufo, Bivoda, Igraonica „Grga“, Lopardince 1, Auto škola „Manča“, Cap-cap, Vrtogoš, Lopardince 2 i Levko.
POZIVAJU SVE LJUBITELJE IGRE NA „PETOPARCU“ DA BUDU DEO OVE HUMANITARNE AKCIJE
Foto:BuPress

Warning: A non-numeric value encountered in /home/bupress/public_html/bupress.co.rs/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 353

LEAVE A REPLY