U OKVIRU BUJANOVAČKOG KULTURNOG LETA

0
4160

Zvezda „Granda“ zasijala sinoć pred Bujanovčanima

Bujanovac, 28.jul 2017. (BuPress) – Tradicionalna manifestacija „Kulturno leto 2017“ nastavljeno je sinoć koncertom Nemanje Nikolića, zvezde „Granda“  iz prve sezone koji je oduševio i razveselio više stotina Bujanovačana na platou ispred Doma kulture „Vuk Karadžić“. Njega je pratio virtuoz na klavijaturama, Vranjanac, Aleksandar Aca Stojković.
Pre početka koncerta, Nemanja Nikolić, u razgovoru za „Bupress“, rekao je da Bujanovčane jako dobro poznaje, bar one koji posećuju kafane, jer je više od 20 puta nastupao u kafani „Etno kuća“ u Bujanovcu. Osvrćući  se na aktuelnu muzičku scenu, komentarisao je i veliki broj pevača, kvalitetnih ali i onih manje kvalitetnih, uz savet  devojkama koje bi da postanu poznate,  da nije stvar u kratkoj suknji i velikom dekolteu da bi se uspelo na muzičkoj sceni, da je jedino bitno imati talenat i dobar glas, a to nam kao naciji ne manjka jer smo jako talentovani.
„Kada je u pitanju moja karijera, mislim da me ima  previše u medijima, učestvovao sam u dva Rijaliti programa, što priznajem kao veliku grešku ali i skustvo, pripremam singlove, koji će periodično da izlaze, i ne žalim se, dosta radim, nastupam, i obećavam da će i večeras biti kao i na svim mojim nastupima, veselo i nezaboravno.“
I održao je obećanje, bilo je veselo i nezaboravno, što svedoče zadovoljna lica prisutnih Bujanovačana.
 Foto:BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here