PROMOTIVNI FUTSAL TURNIR – VEČERAS POLUFINALE

0
1499

KMF BSK – KMF ZUFO u 20.00,

Srki Maki – Igraonica „Grga“ u 21:00

Bujanovac, 29.jun 2017. (BuPress) – Posle futsalera BSK-a i Igraonice „Grga“, kasno sinoć prolaz u polufinale obezbedile su još dve ekipe: ZUFO i Srki Maki. Posle ubedljivih pobeda nad svojim protivnicima. Zufo je „petardom“ ispratio sa gumenog terena „Manču“ (5:0), „Srki Maki“ „Ljerima“ sa tri gola u mreži (3:0). Voljom žreba večeras se u polufinalnoj utakmici sastaju ekipe koje se aktivno bave futsalom i od naredne sezone igraće u Drugoj futsal ligi – Istok, ili kako će se već zvati, pa se njihov susret od 20 časova već sada može proglasiti finalnim pre finala. Sat kasnije sastaju se „rekreativci“, ekipe u čijim redovima igraju zaljubljenici u ovaj sport, kojima je itekako poznata ova grana sporta i vrlo dobro znaju gde će i šta će s loptom!
U svakom slučaju, vredi večeras prisustvovati polufinalnim utakmicama i uživati u pravom sportskom ambijentu lepo sređenog gumenog terena i tribina, i pre svega uživati u majstorijama raspoloženih futsalera. Nema sumnje, predstoji veče za sportske sladokusce. Verujemo da će biti i dosta lepih golova, sinoć ih je bilo čak 25. Finale čeka dve najbolje ekipe. Sutra u 21:00. Najbolja će dobiti pehar, dar organizatora – Sportskog centra „Mladost“. Svi učesnici, računajući tu i sudijski par Veljković – Sikimić zahvalnice.
Promotivni turnir,  kao proba onoga što bi trebalo da sledi narednih meseci i godina na ovom terenu, na otvorenom, pod svetlošću reflektora, i pre njegovog kraja, položio je ispit. Visokom ocenom!

ČETVRTAK, 29. JUN POLUFINALE:

 KMF BSK – KMF ZUFO 20:00

       Srki Maki – Igraonica „GRGA“  21:00

 Foto: BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here