NEDELJA U ZNAKU RUKOMETAŠA BSK-a I FUTSALERA ZUFA

0
1271

Nastavljaju prolećni niz pobeda

Fudbalska bruka: BSK „probio dno dna“

Bujanovac, 1.maj 2017. (BuPress) – Bez iznenađenja na jučerašnjim utakmicama predstavnika bujanovačkog sporta. Rukometni prvoligaš BSK Heba nastavio je da „teroriše“ svoje protivnike u nastavku prvenstva. Do šeste pobede u nizu stigao je posle pobede u Vlasotincu nad istoimenim timom, posle očekivano velike borbe i poprilično oštre igre silno motivisanog domaćina, pobedom bi uvećao šanse za opstanak, a kada je tako, fer plej „ide“ u drugi plan. Ali, Bujanovčanima nije bilo baš do prekida serije pobeda. Nisu se mnogo uplašili, odgovorii su istom merom. I objektivno, bodovi su pripali rukometašima BSK-a koji su posle očajne jeseni zasijali na proleće. Pojačani, ozbiljniji, odgovorniji i mnogo kvalitetniji. Gde bi im bio kraj da je tako bilo i u prvom delu sezone?!

VLASOTINCE – BSK Heba 23:24 (11:14)

………………………………………………………………………………………………………………………….

Futsaleri  KMF BSK-a gostovali su trećeplasiranom Put-inženjeringu u Nišu. I izgubili, iako su u drugom delu igre bili bolji od domaćina. Ali ne i spremni da preokrenu rezultat. Ipak, ne treba mnogo zameriti bujanovačkim futsalerima. I ovo do sada postignuto je iznad očekivanja.

KMF Put-inženjering – KMF BSK  8:6 (6:2)

………………………………………………………………………………………………………………………….

Kmf Zufo nastavlja sa blistavim igrama u nastavku prvenstva. Ruši protivnike kvalitetom i efikasnošću. Juče je žrtva bio KMF Dolap iz Prokuplja. Ponovićemo nekoliko puta do sada izrečeno: bujanovački klub, sa nekolicinom majstora igre na „petoparcu“ iz Vranja, ovog proleća je neprikosnoven u Regionalnoj futsal ligi – Jug.

KMF ZUFO – KMF Dolap (Prokuplje)  8:1

………………………………………………………………………………………………………………………….

Nažalost, nekada najpoznatiji bujanovački klub malog fudbala preživljava teške dane. I ređa poraze. Juče je izgubio u susretu sa liderom na tabeli, što je možda bilo i očekivano. Posle ovog poraza AS se našao u veoma nezavidoj poziciji.

KMF AS – KMF Leskovac  3:10

………………………………………………………………………………………………………………………….

Bruka na stadionu BSK-a. Prekid utakmice pred sam kraj prvog poluvremena.  Srećom, nije zbog nekog incidenta. Domaća ekipa od koje je ostalo samo ime, koje se iz dana u dan sve više sramoti i prlja, ostala je na terenu sa samo sedam fudbalera, a kada se to desi – kraj!. A desilo se jer su Bujanovčani utakmicu protiv izuzetno kvalitetne i dobro organizovane trećeplasirane preševske Lugine, počeli sa devetoricom fudbalera!? Brojčano slabije domaćine katastrofalnog poraza „spasile“ su „povrede“ dvojice igrača. Za kraj pre kraja. Eto, Bujanovac je i to doživeo. Suvišno je ponavljati – zašto? Suvišno je i apelovati na bilo koga da stanje popravi. Toliko toga je rečeno do sada, ali je očigledno da su PRIORITETI na drugoj strani!?. A ta strana nije sportska. Žalosno!

FK BSK – FK Lugina 0:3 (prekid u 42. minutu)

Foto: BuPress

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here