APEL STUDENTSKOG PARLAMENTA ODELJENJA SUBOTIČKOG EKONOMSKOG  FAKULTETA U BUJANOVCU  

0
1551

 

Pomozimo Miljani, pokažimo humanost

Bujanovac, 26.april 2017. (BuPress) – Studentski parlament Odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, uključio se u akciju prikupljanja novčane pomoći za lečenje mlade majke Miljane Ristić Stanković iz Vranja kojoj su lekari dijagnostikovali akutnu mijeloblastnu leukemiju. Za njeno dalje lečenje potrebno je čak 150.000 evra. Stoga i apel studenata bujanovačke visokoškolske ustanove ljudima dobre volje da pomognu kako bi novac što bre bio prikupljen.
– Prva faza lečenja koja uključuje “agresivnu” hemoterapiju je započeta u Srbiji. Zbog specifičnostiove vrste leukemije i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, nastavak lečenja, kao i operacija presađivanja koštane srži mora se obaviti u inostranstvu.
Suma od 50.000 evra je potrebna za osnovne početne medicinske troškove lečenja i transporta, međutim, sa cenom operacije presađivanja koštane srži u inostranstvu iznos može dostići sumu od 150.000 evra.

MOLIMO SVE KOLEGE, KOLEGINICE, ZAPOSLENE NA FAKULTETU, KAO I SVE PROFESORE KOJI SU DOBRE VOLJE DA DONIRAJU ODREDJENI IZNOS NOVCA, KAKO BI POMOGLI DA MILJANA RISTIĆ STANKOVIĆ ŠTO PRE PRIKUPI NOVAC ZA LEČENJE.

NAKON TOGA ĆE SAV PRIKUPLJEN NOVAC BITI UPLAĆEN  NA DINARSKI RAČUN 160-5300100364761-79.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here