FUTSAL: ZUFO NADIGRAO BSK U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI

0
1946

BSK – ZUFO 2:5 (0:5)

Bujanovac, 13.april 2017. (BuPress) – Hala: Mladost. Gledalaca: 50. Sudije: Miroslav Dimitrijević (Bujanovac), Aleksandar Mladenović (Rakovac). Strelci: 0:1 Iseni u 3 (penal), 0:2 Trajković u 13, 0:3 Stošić u 18, 0:4 Trajković u 22, 0:5 Nikolić u 25, 1:5 Mikić u 27, 2:5 Stojanović u 50. minutu.
BSK: Ristić, Stanković, Trendafilovski, Stojanović, Mikić, Dimitrijević, Petković, Spasić, Đorđević, Pašić
ZUFOMilenković, Stošić, Iseni, Trajković, Nikolić, Mazreku, Ajeti, Ajetović.
Igrač utakmice: Trajković (Zufo)
Prijateljska, a po svemu viđenom na parketu – prava prvenstvena utakmica. Sa dosta lepih poteza, ali i (pre)oštrih startova i duela „bez pardona“.  Igralo se po „modifikovanim“ pravilima za ovu priliku. Poluvremena su trajala po 25 minuta, nije bilo štopovanja neaktivne igre. Zufo je dominirao u prvom poluvremenu, kada je i stigao do nedostižne prednosti. Futsaleri BSK su više pričali, manje igrali i to je rezultiralo „petardom“. Drugih 25 minuta bili su nedovoljni da se stigne visoka prednost. Očigledno je da je poduža pauza ostavila trag na futsalere BSK-a koji su ispali iz takmičarskog ritma koji ih je krasio prethodnih nedelja. Nasuprot njima, Zufo je nastavio kontinuitet ubedljivih i kvalitetnih izdanja, s pravom se može reći da nije slučajno što je u Regionalnoj ligi – Jug, u kojoj se takmiči (trenutno na drugom mestu) najbolji tim proleća, koji redom „preslišava“ svoje protivnike. Sa majstorima futsala iz Vranja definitivno je potvrdio da je sazreo za viši rang takmičenja.
Futsalerima BSK-a ovo je bila dobra lekcija i opomena pred odlučujuće susrete u prvenstvu u kome ima za cilj da zadrži i što ne, poboljša svoju poziciju u gornjem delu tabele. Iako ima kadrovskih problema, to nikako ne može biti alibi za očajnu igru u većem delu susreta sa Zufom. Naravno, treba očekivati sasvim drugačije, bolje izdanje posle Uskršnjih praznika, u susretu sa niškim Ekonomistom pred svojim navijačima.
Foto: BuPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here