PČINjSKA OKRUŽNA LIGA – 13. KOLO

0
1620

BSK izgubio u Lopardincu, Trnovčani na pragu jesenje titule

Bujanovac, 14.novembar 2016. (BUpress) – Bujanovački BSK nastavlja sa porazima. Juče je izgubio u Lopardincu (1:3) od silno motivisane Trešnjevke, u utakmici koja je obilovala hrpom dodeljenih „crvenih“ kartona, manje kvalitetnom igrom.
Derbi kola odigran je u Velikom Trnovcu gde su se sastale dve prvoplasirane, do sada nepobeđene ekipe: domaći Ternoci i Alakince iz istoimenog surduličkog sela.
Derbi – samo na papiru, na terenu druga priča, Furiozno izdanje domaćih fudbalera, totalna indisponiranost gostujućeg sastava, izveštava za „BUpress“ Ivica Mladenović.
Trnovčani su krenuli silovito od samog početka utakmice, njihovi mladi igrači prosto su leteli na terenu, a gostujući igrači, očigledno sporiji i fizički slabije pripremljeni, nemo su posmatrali šta se to zbiva oko njih (!) Takva dešavanja i toliku razliku u klasi, pogotovu u prvih pola sata igre, nisu očekivali ni najveći optimisti među navijačima i igračima Trnovca, ali ni najveći pesimisti u redovima gostujuće ekipe iz Alakinca.
Najpre u 6 minutu domaći su stigli do prednosti preko Junuzija, u 9 minutu na 2:0 rezultat je povećao Šaćiri. Posle velike greške golmana gostiju u 12 minutu na 3:0 povećao je N. Ibrahimi , da bi u 23 minutu Junuzi svojim drugim pogotkom, a četvrtim za svoju ekipu nastavio goleadu. Posle tog pogotka igrači gostujuće ekipe su se trgli i zaigrali su nešto angažovanije. Do kraja prvog dela igre uspeli su da smanje rezultat pogotkom Nikolića u 43 minutu.
U drugom poluvremenu zadovoljni domaćin smanjio je gas. Zaigrao je mirnije, gosti su, stekao se utisak, jedva čekali da se njihovo „mučenje“ što pre završi. Bilo je prilika na obe strane, a u realizaciji istih bolji su bili domaći igrači koji su golovima F. Ibrahimija u samom finišu susreta, u 81. i 90. minutu stavili tačku na zasluženu pobedu, posle koje je ekipa iz Trnovca preuzela prvo mesto na tabeli, sa 33 boda,koliko ima i Alakince, ali Trnovčani imaju utakmicu manje odigranu (predstoji im susret u Bosilegradu protiv Mladosti, zakazan za 4.decembar)

Rezultati 13. kola
Ternoci -Alakince 6:1
Trešnjevka – BSK 3:1
Mladost S – Južna pruga 3:1
Crnotince – Levosoje3:0
Lugina Pavlovac 3:1
Čelik – Vihor 0:0
Biljača – Bukuruca –
Slobodna ekipa Mladosti iz Bosilegrada
Takmičenje napustila ekipa Levosoje Talenat

Foto:Ž.M. BUpress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here